Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 01-04-2019 06:39:03

uvy5ryvo
New Member
Registered: 01-04-2019
Posts: 2

adidas eqt support 93/17

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/sneakerjagers.com/products/660x660/224.jpg
adidas schoenen blauw dames De filosofie van EQT was om het object tot de essentie te ontdoen en het groter te maken dan de som der delen. Ze experimenteerden met nieuwe materialen voor elk doel. Kussenelementen werden gebruikt voor schokabsorptie en ze gebruikten torsietechnologie waardoor de voorkant en achterkant van de voet onafhankelijk konden bewegen. De schoen had de kenmerkende drie Adidas-strepen en werd benadrukt met een middenvoetsteunsysteem waarbij een trio van flexibele, lichtgewicht stroken de voet omvat en deze vastzet.

adidas schoenen heren zwart Een andere verzameling adidas Originals EQT's is onderweg in een strak wit, koningsblauw en grijs kleurenschema. De groep van de adidas EQT-ondersteuning 93/17 BOOST, EQT Support ADV en EQT-ondersteuning ADV PK Een van de populairste adidas Boost-levensstijlmodellen op de markt is weer in actie met wat zou moeten worden ontvangen als een van zijn beste looks tot nu toe, deze schone kleur in wit, koninklijk en zwart. Zowel de adidas EQT Support ADV PK en EQT Racing ADV hebben een effen bovenwerk van kleur, waarbij de ene volledig grijs is en de andere koninklijk blauw, ze vullen elkaar goed aan.

adidas schoenen roze goedkoop Adidas Originals presenteert de EQT Support Mid ADV Primeknit voor de lente. De EQT Support ADV leent ontwerpelementen van de Equipment Support-renner uit de jaren '90 en combineert ze met een ademend sokachtig bovenwerk. Het model bevat TPU-overlays die om de hiel zijn gewikkeld, evenals een gebeeldhouwde EVA-tussenzool voor extra comfort bij elke stap. De nieuwste versie heeft een Primeknit-constructie op de bovenkant, inclusief handtekeningband en de kenmerkende geďntegreerde 3-strepen-branding. De sneaker is gekleurd met overwegend vlak wit door het bovendeel, met lichtgrijze accenten voor een afgewerkte look.

adidas eqt support 93/17 De Core Black colorway belichaamt het comfort en de mode van het hedendaagse atletische schoeisel. Met een overwegend zwart bovenwerk, vergezeld van een zwarte kunststof hiel en een zwart lint met drie strepen. In contrast met een witte boost-tussenzool, deze schoen heeft een slanke en casual uitstraling.

https://www.nicestijl.com/

Offline