Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 19-04-2019 03:44:09

qz1c5yz4
New Member
Registered: 19-04-2019
Posts: 1

Nike Air Max 97 Silver Bullet

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2016/11/nike-air-max-97-silver-bullet-available.jpg


Takket være den hype af Sean Wotherspons efterlængte Nike Sko Hvid senere i denne måned, som er draperet i corduroy, vil Nike tilføre det klassiske stof til flere af sine tidløse silhuetter i foråret. Detaljeret på Air Max 97, Air Max 95 og Air Force 1, tilføjer de remastered variationer i høj grad mere flair til stilarterne, samtidig med at man smutter et rent og levende farveskema med blandingen af ​​hvide, røde, gule og blå toner til perfekt koordinere med de varme måneder fremover.


Et nyt lyst tilbud på Nike Sko Dame kommer snart til forhandlere, da vi får et kig på den kommende Gym Red colorway. Denne Nike Air Max 97 kommer draperet i Gym Red gennem størstedelen af ​​øvre med mørkegrå, Wolf Gray, White og Black, der tjener som accentfarver. En læder og mesh konstruktion ses på oversiden sammen med en gummi mellemsål og fuld længde Air Max sålenhed. Nedenunder har vi en sort og grå gummi ydersål.


Nike Sko 2019 års jubilæumsfest fortsætter i år, og en af ​​de nyeste farvande til efteråret 2017 er denne taupe grå udgave. Fremstillet af syntetisk læder og tekstil til dets øverste, skoen er farvet i en lyserød nuance og har også det signaturformede design på tværs med glans og reflekterende detaljer. En lysben mellemsål med luft max boble og sort gummi ydersål kompletterer designet helt og holdent.


Nike har taget Nike Air Max 97 Silver Bullet skabt to nye hybrid modeller. Da vi allerede har udstillet Air Max Plus 97, som har den øverste del af Air Max Plus med enheden i Air Max 97, ser vi nu Air Max 97 Plus. Nike Air Max 97 Plus er udstyret med øvre del af Air Max 97, som derefter parres op med enheden på Air Max Plus. Nike besluttede at gå med en helt sort øvre for at holde tingene enkle og rene sammen med en kontrastfuld hvidsål enhed.


https://www.onlineairmaxbe.com/

Offline