Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

  • Index
  •  » Addons
  •  » Adidas Ultra Boost 4.0 Cloud White Active Red

#1 10-05-2019 09:20:40

psbdhg99
New Member
Registered: 10-05-2019
Posts: 2

Adidas Ultra Boost 4.0 Cloud White Active Red

https://asphaltgold.de/media/catalog/product/cache/5/image/930x669/0f396e8a55728e79b48334e699243c07/a/d/adidas-ultra-boost-ftwr-white-active-red-core-white-db3199-1-os.jpg


Adidas Sko Sort populære løbesko er helt ind i 4.0-æraen, efter at have læst UNDEFEATED nyt joint design, har den tidligere eksponering af "White Scarlet" farven nu officielt hylder. Designet bruger simpel hvid som keynote, og Primeknit vamp ind i detaljerne af de røde pletter med en 4,0 version af de nye linjer med en hvid tre-line Cage, skrubber efterfulgt af beslaget med BOOST mellemsålen og derefter anbragt uden for den sorte kontinentale gummi ovenover.


Julen er næsten her, og den helt nye Adidas Sko Herre er tilgængelig i en farvevej, der er perfekt til ferien med sit Candy Cane-tema. Primeknit-øvre har i bund og grund et sportsrør-inspireret look med en blanding af hvide og røde nuancer hele vejen igennem, mens et hvidt TPU lacing bur, hæl overlay, hvid Boost mellemsål og en sort gummi ydersål kompletterer det rene design helt og holdent.


Efter at have fremvist "Candy Cane" -farvebanen, er vi tilbage med et kig på endnu en kommende iteration af Adidas Sko 2019. Her finder vi den nyeste Boost-variant, der giver det altid populære "Multicolor" look. Den farverige Primeknit-øvre kompletteres derefter af et hvidt bursslitsystem, der matcher Boost-mellomsålen, foreningen og snørebåndene.


Adidas Ultra Boost 4.0 Cloud White Active Red er blevet spottet i endnu en iteration af "Multi-Color" -temaet, denne gang centreret omkring et Core Navy-farveskema. Den nye Ultra Boost 4.0 farveway har en Primeknit øvre klædt i flerfarvet mønster, der blander Core Navy med andre nuancer af blå og orange. Buret, hælhatten og indersiden af ​​skoen har også den flade Core Navy farve til at hjælpe med at kontrastere den vildt mønster af den øvre. En skarp hvid Boost mellemsål fuldender udseendet, som det gør med de fleste Ultra Boost-modeller.


http://www.kaiisko.com/

Offline

 
  • Index
  •  » Addons
  •  » Adidas Ultra Boost 4.0 Cloud White Active Red