Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 15-06-2019 05:19:09

uyiDAR597#
Member
Registered: 15-06-2019
Posts: 3

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Zebra

https://0.kixify.com/sites/default/files/imagecache/product_full/product/2017/06/24/p_16140801_83762636_3449726.jpg


Het lijkt erop dat de Adidas Schoenen Oranje opnieuw verkrijgbaar zal zijn en volgens Yeezy Mafia zal adidas het Dark Green-paar terugdringen om de Zebra colorway op 24 juni opnieuw uit te brengen. De sneaker is vanaf februari hetzelfde als de sneaker, met zijn zwart-witte, zebra-achtige ontwerp op de bovenkant van de primeknit, terwijl de rode SPLY-350-letters en -steken op het treklipje te zien zijn. Een doorschijnende boost-tussenzool completeert de look helemaal.


Na de release van de Adidas Schoenen Nieuwe Collectie, wordt verwacht dat deze donkergroene versie van de sneaker deze zomer 2017 zal vallen. Als je het onthoudt, werd het model voor het eerst gezien tijdens de Yeezy Seizoen 4 modepresentatie. Eenvoudig gekleed in de bepalende tint over het primeknit-bovenwerk met bijpassende veters, zijstrepen, stiksels en hiellussen, wordt de sneaker afgewerkt met een doorschijnende zool die de kenmerkende boost-demping omhult.


De Adidas Schoenen Heren Blauw moest vorige maand uitbrengen, maar werd in plaats daarvan teruggedrongen voor een aanvulling van de Zebras. Nu, volgens vertrouwde Yeezy-bronnen Yeezy Mafia, is de schoen geannuleerd en zal hij niet in de winkelschappen of online raken. Er is nog geen officieel woord van adidas, maar geruchten gaan dat de oorzaak mogelijke productieproblemen en agendaproblemen zijn, evenals zelfs Kanye West die zelf besluit het paar niet vrij te geven. De andere Yeezys die dit jaar uitkomen zijn de Beluga 2.0, Blue Tint en Semi-Frozen Yellow (Yebra).


Meer Yeezys komen dit najaar naar ons, want we brengen je een nieuwe kijk op de volgende colorway die naar verwachting zal verschijnen, de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Zebra. Als de 2e versie van het OG Beluga-paar dat in september 2016 werd uitgebracht, deze Yeezy Boost 350 V2 is bedekt met twee grijstinten op de bovenkant van Primeknit. Bold Orange wordt vervolgens op de merking "SPLY-350" op de zijpanelen geplaatst. Extra details zijn onder meer een hieltrekkabel met oranje stiksels erop en een halfdoorschijnende tussenzool die is doordrenkt met de signature Boost-technologie van adidas.


https://www.schoenenwho.com/

Offline