Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 03-08-2019 09:03:32

cvztn502
Member
Registered: 03-08-2019
Posts: 3

Adidas Prophere Light Brown

https://sneakerstudio.com/eng_pl_Mens-shoes-sneakers-adidas-Originals-Prophere-B37451-15978_1.jpg


Binnenkort gaat de Adidas Schoenen Heren verder met twee silhouetten die Gohan tegenover Cell plaatsen, de laatste vertegenwoordigd door deze kleurrijke make-up van de Prophere. De chunky lifestyle-loper neemt de kleuren over van Dr. Gero's mooiste creatie en combineert felgroen en paars op het gebreide bovenwerk van de schoen. Donkere versies van elke tint werken op de tong, 3-strepen en hiel, terwijl een gestructureerde witte tussenzool en een roze buitenzool de stijl afmaken.


De Adidas Schoenen Zwart heeft zijn deel van de liefde gezien sinds hij deelnam aan de expansieve DragonBall Z-samenwerking, hoewel het met dat als een van de hoogtepunten van 2018, het tijd wordt dat het Duitse sportkledingmerk de toekomst van het model ziet. Het silhouet is agressief in zijn algehele ontwerp en heeft een vrij ingewikkelde zool met overkoepelende profielstrepen, waardoor het veel mogelijkheden biedt op het gebied van avontuurlijke make-ups. Met de meest recente iteratie heeft het creatieve team gekozen voor een militaristische inspiratie, waarbij het sokachtige bovenwerk wordt gekleed in een klassieke olijfkleurige toon, hoewel subtiel bedrukt met een omringend patroon. De gekooide drie strepen branding bevindt zich als een contrastpunt met een rode stedelijke camouflage verborgen onder het oppervlak.


Adidas Schoenen Sale geeft hun onderscheidende Prophere-silhouet een herfst-geïnspireerde tweekleurige make-over die later deze maand uitkomt. Voor dit laatste uitje is de adidas Prophere gekleed in een mix van Night Maroon en Night Red-kleurtinten. Het heeft een gebreid bovenwerk van textiel dat wordt versterkt door een hielstabilisatorpaneel en het unieke Three Stripes-merk van de schoen. De look is afgewerkt met een schone witte dikke rubberen zool.


Adidas Prophere Light Brown silhouet is klaar om een ​​altijd bewonderde' Desert Camo'-look in te luiden die het grootste deel van het bovenwerk van mesh gebruikt. Drie strepen staan ​​centraal op de middenvoet van dit aanbod, uitgevoerd in een statige Core Black-tint die overeenkomt met zijn keel en zijn meerdere hielstrepen. De bolle en stekelige buitenzool die het sneaker-karakter echt geeft, kiest voor een romige zeiltint die de rest van de woestijncamouflage-esthetiek perfect aanvult. Hoewel dit paar inderdaad een GR is, was de tweede Prophere-colorway ooit een samenwerking met UNDFTD die werd geleverd met een bosprint in tegenstelling tot de woestijnvariëteit hier.


http://www.phlshoe.com/

Offline