Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 19-09-2019 09:22:34

orfany@yandex.com
Member
Registered: 19-09-2019
Posts: 6

Kopen Adidas Superstar

De 9e "Glow Snake" -uitvoering tussen atmos en adidas Originals staat voor de deur. Kopen Adidas Superstar De eerbiedwaardige adidas Superstar 80s dient als canvas, omdat een creatief gebruik van glow in the dark slangenhuid het anders gedempte bovenwerk bedekt tot het licht flitst en de verborgen laag van 3m-achtig reflecterend materiaal blootlegt. En hoewel zowel glow in the dark als reflecterende looks op sneakers meer bekendheid hebben gekregen dan ooit, is het leuk om te zien dat de drie strepen ons een originele kijk op de esthetiek blijven geven.

https://www.vvvfabricnl.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x375/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18sep054_1.jpg

atmos en adidas Originals werken opnieuw samen om ons een nieuwe versie van het lopende G-SNK-project te bieden bovenop de eerbiedwaardige Adidas Superstar Verkoop. We hebben de combinatie al een aantal keer gezien, omdat atmos de bovenkant van het beroemde drie strepen lifestyle-silhouet raakt met een faux-slangenhuidtextiel terwijl het extra voordeel wordt gegeven van de futuristische glow in the dark-esthetiek, dus de afgekorte naam staat voor "Glow Snake". De combinatie is slim verborgen onder de vermomming van een eenvoudig en rood en gebroken wit en slaagt er zelfs in om wat 3M reflecterend materiaal op het bovenwerk te plakken voor een originele take.

Deze versie van de Adidas Superstar Goedkoop kiest voor meer premium look en feel. Het begint met een Boost ingekapselde tussenzool, maar het luxe deel van de schoen verschijnt op de bovenkant als een Primeknit-constructie met platina-details op de Three Stripes, hiellip en branding resulteren in een zeer luxe gevoel. De rubberen shell-toe blijft trouw aan zijn vorm om te helpen bij het behouden van enkele vintage esthetiek van de modellen.

We hebben de Adidas Superstar Schoenen in wit en zwart gezien, dus je wist dat het slechts een kwestie van tijd was voordat we hem in een zwart-witte afwerking zagen. Die tijd is gekomen en vandaag geven we je een eerste blik op de schoen. Deze versie van de adidas Superstar Boost komt in de eerder genoemde zwart-witte kleurstelling. In tegenstelling tot veel van de adidas Superstar Boost die onlangs zijn gevallen, verwisselt dit paar de lederen constructie van het bovenwerk voor een Primeknit-afwerking. Voor extra comfort van de bovenkant is de met Boost uitgeruste middenzool die is verbonden met de rubberen shell-toe.

Geïnspireerd door de wereld van luxe edelmetalen is deze geheel nieuwe colorway van de Adidas Superstar Dames/Herren. Deze verhoogde adidas Superstar Boost Noble Metal, heeft een verhoogde iteratie van de premium shell toe en heeft een all-over gemêleerde Primeknit-constructie in grijs, geaccentueerd met platinadetails zoals het getande 3-strepen merk, het detail van de driekleurige hak en de iconische rubberen schaal van de schoen -teen. Het combineren van moderne innovatie met tijdloos design is een verborgen Boost-middenzool.

www.vvvfabricnl.com

Offline