Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 22-10-2019 03:00:08

tinfen@yandex.com
New Member
Registered: 22-10-2019
Posts: 2

Nike Air Max 90 Verkoop

Eddie Cruz en James Bond's UNDEFEATED hebben enkele van de meest memorabele samenwerkingsverbanden tussen Kopen Nike Air Max 90 en Jordan aller tijden gecreëerd, en nu bereiden de in West Coast gevestigde schoeisel masterminds en het Swoosh-merk opnieuw op, want ze hebben een drie- pack met nieuwe versies van de Nike Air Max 90 onderweg. Hoewel officiële afbeeldingen van de samenwerking nog niet zijn onthuld (de foto's hierboven en hieronder zijn mock-ups), lijkt het alsof elk paar met zijn palet in een drastisch andere richting gaat. Er is een luchtige mix van platina en zeiltonen, een ongetwijfeld levendige combinatie van zwart, antraciet en haastroze en een blauw / grijs / paars paar dat heel goed zware retrovibes kan afgeven.

https://www.apparentshoe.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/O/N/ONE0108.jpg

De recente release van een Nike Air Max 90 Verkoop veroorzaakte behoorlijk wat opschudding in de wereld van sneakers, aangezien het pittige kleurenpalet dat oorspronkelijk op de Nike Dunk Low in 2002 debuteerde sinds laat dankzij de heropleving van populariteit tot frequente waarnemingen aan de voeten van één Virgil Abloh. Nu zullen dingen weer wild worden, omdat is onthuld dat de AM90 ook een originele make-over van "Viotech" zal ontvangen. De door Tinker Hatfield ontworpen klassiekers hebben vaak gediend als een veelzijdig canvas voor materiaal- en colorway-experimenten, dus het geliefde schema neemt zijn nieuwe thuis mee alsof het daar al die tijd thuishoort.

De Nike Air Max 90 Goedkoop is beschikbaar in 2012 zonder tekort aan fel getinte kleuren, nietjes zoals de OG ‘Infrared 'komen samen met anderen die profiteren van de gelaagdheid om hier en daar wat kleurrijke accenten te laten vallen. Als er ooit een antithese van is geweest, is het dit paar, een zwart-grijze combinatie die nog steeds zal schitteren met de juiste hoek, met enkele reflecterende secties in de stijl van 3M.

Nadat hij in 2010 klaar was voor een nieuwe voorraad, keert de Nike Air Max 90 Schoenen weer terug naar de grootwinkelbedrijven die zijn herbouwd in de nieuwste Hyperfuse-technologie van Nike. Dat klopt: de Nike Air Max 90 Hyperfuse ‘Infrared’ is bevestigd voor een release in de Verenigde Staten, net zoals de OG Blue Air Max 1 Hyperfuse die een paar week geleden plotseling in de winkels kwam, deze zullen waarschijnlijk ook snel verdwijnen. 25 augustus is de datum om in je agenda te omcirkelen, en is het bedrag dat je opzij moet zetten, dus mis de terugkeer van een van de meest gerespecteerde Air Max OG's in de geschiedenis niet wanneer de Infrared 90 Hyperfuse beschikbaar komt het einde van de maand.

De combinatie van Hasta, een aardse maar toch aquatische tint groen, in combinatie met de Sunburst-tint rood is een terugkerend thema in de FW12-catalogus van Nike Sportswear. Nike Air Max 90 Heren/Dames We hebben gezien dat het op de klassieke Air Lava Dome is geplaatst en onlangs de Free 5.0 Trail heeft doen herleven, wat betekent dat deze nieuwe Nike Air Max 90 Hyperfuse een beetje een offroad-gevoel heeft door associatie. Deze voegen een graniet suède spatbord toe om de organische sfeer te bevorderen en bieden ons een nieuwe draai aan de browns + rode formules die zo goed hebben gewerkt voor NSW in recente catalogi voor koud weer

www.apparentshoe.com

Offline