Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 04-11-2019 03:07:19

3hmq709a
New Member
Registered: 04-11-2019
Posts: 2

Nike Air Max 95 Amarillo/Dark Grey

https://5.kixify.com/sites/default/files/imagecache/product_full/product/2019/08/01/p_27340831_153421216_9298566.jpg


Beaverton fortsætter med at lukke skillet Nike Sko Sale luksus og gade med denne kommende Air Max 95 “Grape”, der påtager sig en strukturel opgradering af slangeskind. Viser deres tilknytning til den skællende fremstilling med hver frigivende udgivelse, er den nyeste noget sparsom i brugen, så store dele af den ikoniske colorway kan tale. Ved første øjekast formes de lyse lilla og neutrale hvide / grå basis, skønt nærmere inspektioner afslører de overdådige udsmykket, som pryder de forskellige lag langs profilen i forskellige mønstrede variationer.


Nike Sko Mænd er klar til at frigive en ny split-farvet Air Max 95, der kommer i et ”Day and Night” -tema. Opdelt i to forskellige toner, og i siderne er der mørke nuancer af blå for at repræsentere nattehimmelen afsluttet med pletter i reference til stjernerne. Medialet nikker til middagshimlen i lyseblå ruskind. Efterbehandlingen af ​​temaet er uoverensstemmende eyelets, Navy Air enheder oven på en hvid mellemsål og mælkeagtig gennemskinnelig ydersål.


Udvalgte Nike Sko Sort tekstiler inkluderer læder, mesh og neopren, pyntet med overdådige snakeskin mønstre og solide midnatskygge. Lilla neopren linjer den øverste kant af tungen, suppleret med Air Max-branding og lyseblå øjer, der kommer vej gennem forfoden. Sort mesh vises langs de øvre regioner, efterfulgt af gråt slangeskind læder nedenfor. Topping af sneakeren er en mørkfarvet mellemsål, der leveres med tonede Air Unit-bobler, der afslutter det dæmpede farveskema.


Nike Air Max 95 Amarillo/Dark Grey ankommer i en to-tonet blanding af hvid og rød beslægtet med den forbløffende stribe af slikrør eller endda en frisørstang. Det glatte læder- og mesh-stof er parfor med kurset med hæftekarret, skønt deres frem-og-tilbage-farvestof er ret sjældent blandt standardlinien med ordninger. Tåhætter, mellemsåler, tunger og foring vælger alle de mere neutrale skår, mens sammenblandede lag af den dristige røde helt hindrer enhver præference for det alsidige. Voltfarver fremhæver yderligere et rike meget højere end almindeligt, fuldstændigt en erklæring for enhver, der ønsker det.


https://www.udsalgskrs.com/

Offline