Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 09-11-2019 04:21:14

fanpee@yandex.com
Member
Registered: 09-11-2019
Posts: 3

Adidas ZX Flux Shoenen

De nieuwe editie van de Adidas ZX Flux Heren/Dames, opnieuw gecreëerd, presenteert de schoen zoals je hem nog nooit eerder hebt gezien. Het is zelfs zo anders dat je waarschijnlijk niet had gedacht dat het een ZX Flux-model was. Wat we hier hebben, is de ZX Flux ADV ASYM, met een asymmetrisch vetersysteem, volledig mesh bovenwerk, doorzichtige TPU-hielkap en opnieuw ontworpen zooleenheid. Nauwelijks vast te houden aan zijn Flux-DNA, komt de nieuwe verbeeldingskracht van het populaire adidas-lifestyle-model nu in geselecteerde kastelen in deze kastanjebruine kleur aan, dus wees snel op zoek naar hen in de VS.

https://www.schoenenplace.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/W/N/WNO0339.jpg

Om je te bevrijden van het sombere winterweer en vaak gedempte sneaker-colorways van het seizoen, geeft adidas Originals een shot kleur aan je voeten met dit duo van hete roze sneakers. De Adidas ZX Flux Shoenen en Tubular voor dames worden getrakteerd op de opvallende kleuren, gepresenteerd in tonaal roze bovenwerk voor de originele constructies van elk model.

De nieuwste aanpassing aan de instant klassieke Adidas ZX Flux Verkoop van adidas Originals zou geen verrassing moeten zijn, vooral als we het koude seizoen ingaan. Nu de hype en lof rond de Flux na de enorme lancering vorig jaar een beetje is afgekoeld, maakt adidas een bootversie van de sneaker om ons klaar te maken voor maanden vol regen, ijzel en sneeuw. Deze verbeterde editie krijgt een rubberen bovenwerk dat in de middenvorm wordt geleverd, en vertrouwt op een bijgewerkte zool om extra grip en veiligheid te bieden tijdens barre weersomstandigheden. Het lijkt er ook op dat de sneaker een binnenlaars heeft voor extra bescherming, zoals duidelijk te zien is aan de voering van de enkel.

Op dit punt hebben we zo ongeveer alles wat denkbaar is op de Adidas ZX Flux Goedkoop gezien. En als je iets op zijn veelzijdige bovenwerk niet hebt gezien dat je zou willen, kun je het zelf laten gebeuren door een foto te maken en de #miZXFLUX-app te gebruiken. Met de vele kleuren en prints die al beschikbaar zijn op de ZX Flux, wendt het adidas Originals-team zich tot een van de ontwerpdetails van de schoen om mee te spelen: de TPU-hielkap. Hier zien we het hielonderdeel opgemaakt in een unieke blauw-tot-zilver metallic afwerking, terwijl de rest van het bovenwerk vrij basic blijft in grijs gaas met koningsblauwe accenten.

De altijd schandalige ontwerper Jeremy Scott introduceert zijn nieuwste samenwerking met adidas Originals. Kopen Adidas ZX Flux Scott's samenwerking met adidas heeft een aantal gekke ontwerpen met zich meegebracht, en zijn nieuwste versie van het populaire ZX Flux-model is niet anders. Deze ZX Flux Tech-editie heeft een verbeterde middenzool die magerder lijkt dan het origineel, naast een meer gebogen functie. Het is echter de afdruk van de schoen die het meest in het oog springt, met een trippy meerkleurig bovenwerk dat onder het doorzichtige drie strepen-logo ligt.

www.schoenenplace.com

Offline