Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 09-11-2019 04:27:56

fanpee@yandex.com
Member
Registered: 09-11-2019
Posts: 3

Adidas EQT te Koop

De Adidas EQT Dames/Heren wordt deze zomer mooi in roze met deze tonale colorway. En nee, ze zijn niet voor de dames, ze komen eigenlijk in herenmaten voor ons allemaal die onze mannelijkheid comfortabel voelen. Eigenlijk onderdeel van een driekleurenpakket van de EQT-ondersteuning met samenvallende tonale kleuren in zwart en wit, deze levendige roze editie heeft een hoogwaardige constructie in suede en mesh met niets dan lichtroze van boven naar beneden.

https://www.snkrall.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/E/Q/EQT_Support_ADV_Shoes_Green_B37346_01_standard.jpg

Na een solide ronde vintage Adidas EQT Schoenen modellen vernieuwd met Boost-zooleenheden, combineert adidas Originals nu het oude met het nieuwe op een andere manier. Dit keer is het de bovenste die een moderne upgrade krijgt, met een Primeknit-constructie voor de EQT Guidance bovenop de originele zool. Gestikt om er net zo uit te zien als de originele witte, grijze, groene en zwarte kleuren, behoudt de EQT Guidance een vertrouwde uitstraling ondanks de extreme verbouwing.

Turbo Red is absoluut de kleur van het seizoen als het gaat om de adidas EQT-lijn, want het is weer een nieuwe release. Uiteraard vergezeld van recente looks voor de Adidas EQT Lage Prijs en EQT Support Boost 93/16, komt de originele constructie van de EQT Support 93 ook in een superschone combinatie van fris wit met zwarte en Turbo Red-accenten voor de perfecte lentestijl.

Adidas EQT te Koop heeft geprofiteerd van de World Tour-festiviteiten van adidas Consortium, en de agenda van de drie stripe om de retro-loopafdruk opnieuw relevant te maken, is het afgelopen jaar een onderliggend verhaal geweest dat alleen werd overschaduwd door de successen van Boost-technologie en de Yeezy-lijn.

Het was lang wachten, maar fans van de klassieke adidas Equipment-serie waren meer dan blij om eindelijk een aantal van de klassieke hardloopsilhouetten uit 1990 te zien terugkomen toen de Kopen Adidas EQT en Running Cushion eind 2013 terugkwamen. Tegen het najaar van 2014 een derde klassieke EQT-model was terug, de EQT Running Guidance. Nu alle drie de modellen een steunpilaar worden in de adidas retro runner-reeks, zien we deze premium-editie van de Guidance aankomen met een stijlvolle mix van volnerfleer en nubuck in een tonale zwarte kleurstelling.

www.snkrall.com

Offline