Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 21-11-2019 07:11:22

fjyyt4e2
New Member
Registered: 21-11-2019
Posts: 2

Nike Epic React Flyknit 2 Rose Gold & Barely Rose

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/siIwnh-xgPKHXpMKwHvImYdN--E=/700x700/2/5/7/6/2576a9f563fbfa97bb67f15cd0bb7680e587e20f_nike_epic_react_flyknit_2__rose_gold_rose_gold_barely_rose_bq8928_600_os_1.jpg


Denne metode Nike Sko Herr Sort det muligt at konstruere overfladen på mellemsålen til at levere dæmpning og understøtning på de specifikke pletter, der er nødvendige under et løb, samtidig med at materiale, hvor det ikke er absolut nødvendigt for at holde vægten til et minimum minimeres. Det visuelt komplekse mønster varierer i dybde, hvor dybere dele angiver områder med mere dæmpning og lavere dele giver større fasthed.Nike Sko Blå populære løbesko Epic React Flyknit indledte et par af de nyeste "Sprite" farve matching denne sæson. Designet bruger en lavmælt grå Flyknit til at fremstille den øverste og er dekoreret med Sprite-signatur blå og grøn ved hælen, mens den er i blå og grøn. Den gradient gennemskinnelige ydersål gentager et par meget iøjnefaldende sommerfarver, mens React skumdæmpningskonfigurationen er både lys og blød, men alligevel usædvanligt holdbar og følsom.


Flere og flere farveveje af Nike Sko Running fortsætter med at frigive, da det nyeste par indtager det populære Sprite-tema. Denne Nike Epic React Flyknit er dækket af Wolf Grey i hele den åndbare og lette Flyknit-overdel, og derefter ramt med Lime Blast på hælbenken, indlægssåler og ydersålens tå- og hælområder. Efterbehandlingsdetaljer inkluderer blå på hælen og hvid på Swoosh-branding og React mellemsål.


Ud over "College Navy / Jade" har Nike's populære løbesko Nike Epic React Flyknit 2 Rose Gold & Barely Rose for nylig indledt et andet nyt farveskema kaldet "Plum Dust". Den øverste del er lavet af Flyknit-materiale er lavet af friske og fulde af lyserøde toner, mens detaljerne som snørebånd, eyelets, Swoosh, hæltrækring og beslag er sort, og derefter kontrasteres gul. Reaktion mellemsål og en gradient gummi ydersål, der gentager den øverste.


https://www.udsalgskrs.com/

Offline