Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

  • Index
  •  » Events
  •  » Asics Gel-Kayano V OG Leather Wit

#1 25-11-2019 02:30:21

m14eov1h
Member
Registered: 25-11-2019
Posts: 3

Asics Gel-Kayano V OG Leather Wit

https://sneakerstudio.com/eng_pl_Asics-Gel-Kayano-5-OG-1191A147-100-20110_1.jpg


Zoals gebruikelijk, neemt het duo Asics Schoenen Heren kleding op om bij het thema te passen, hoewel hun simplistische logo lock-ups geen glans stelen van het fel getinte silhouet. Gekleed in een make-up verwant aan retro sportkleding; Kleinere tonen van oceaanblauw zitten vanaf de tong tot de tussenzool met rode details en accentueren respectievelijk het profieltijgerlogo en voering. "FIEG" borduurt op de achterpanelen van de meest opvallende medewerkers in de geschiedenis van ASICS.


Voor hun nieuwste gezamenlijk geproduceerde stuk vieren ASICS en Fieg de langdurige stijl van de Asics Schoenen Sale voorganger - die al meer dan 20 jaar bestaat - en geven consumenten een waardige toevoeging aan de zomerschoenen van 2019. De ASICS GEL-KAYANO 5 OG "Oasis" van Ronnie Fieg is gemaakt van mesh, suède en leer en wordt tot leven gebracht met een wit en grijs item, met oranje, mint en rode strepen en accenten die een extra laag diepte toevoegen aan de schoenen van de schoen uiterlijk en algehele stijl.


Ronnie Fieg's collaboratieve Asics Schoenen Zwart, een heimelijke "Triple Black" GEL-KAYANO 5 360 is nu beschikbaar. De fan-favoriete colorway kleedt alles, van het luxe leer van het silhouet en mesh tot de bovenkant. Stiksels, veters en ASICS-branding worden ook gedaan in de donkere toon, terwijl extra hits van 3M aan het vetersysteem zijn toegevoegd voor een laatste aanraking.


De speciale Asics Gel-Kayano V OG Leather Wit, die de "Oasis" wordt genoemd en onlangs in première is gegaan door KITH-frontman Ronnie Fieg, beschikt over de kleurblokkerende en atletisch geachte accenten waar zijn merk om bekend staat. De basis van wit gaas en overlays van gemengd materiaal zijn gekleed met een warme medley van warme pasteltinten, variërend van groenblauw tot rood, oranje en blauw voor een royale dosis stijl van warm weer. Speciale Fieg-branding is aanwezig op zowel medailles als inlegzolen, terwijl de onderzool met GEL en Duomax uitgerust met verdere felgekleurde details ervoor zorgt dat het comfort zich naar de look voegt.


https://www.waardefoot.com/

Offline

 
  • Index
  •  » Events
  •  » Asics Gel-Kayano V OG Leather Wit