Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 29-11-2019 06:17:07

7xuh64jk
Member
Registered: 29-11-2019
Posts: 3

Adidas Ultra Boost 2019 True Pink

https://thesolewomens.co.uk/wp-content/uploads/2018/12/adidas-Ultra-Boost-2019-Pink-Womens-F35283-01.jpg


Nadat een paar in-line colorways zijn Schoenen Adidas 2019 vrijgegeven, verschuift adidas zijn aandacht naar de vrouwelijke sneakerhead voor zijn volgende exclusieve druppel die hulde brengt aan de ultra-zeldzame Bat Orchid-bloem. Wetenschappelijk bekend als tacca chantrieri, heeft deze bloem een ​​intimiderende uitstraling die een voornamelijk zwarte kleur heeft die soms roze tinten aan de binnenkant van de pedalen kan hebben. In een poging de uitstraling van de plant te evenaren, combineert deze nieuwe versie van de UB die twee contrasterende tinten met behulp van een grimmige witte Boost-middenzool over de hele lengte.


De Schoenen Adidas Zwart is een van de eerste colorways die op het nieuw ge´ntroduceerde silhouet van de Three Stripes terechtkomt en is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers. Het Primeknit-bovenwerk van het model, dat een officieel kleurenschema heeft van Zwart, Orchidee Tint en Actief Rood, is meestal bedekt met zwart en wit met het contrasterende rood op de neus en de contouren van de doorzichtige hiel. Eindelijk, een witte Boost-middenzool maakt de look helemaal af.


De Schoenen Adidas Heren is de volgende schone colorway die op het nieuw ge´ntroduceerde silhouet van de Three Stripes terechtkomt. Het Primeknit-bovenwerk van het model heeft een officieel kleurenschema van Core White / Core Black en is bedekt met wit en zwart, met de donkere tint meestal op de onderste helft en het hielgedeelte. Afwerkingen zijn onder meer de doorzichtige Three Stripes vetersluiting en de hielbedekking, gevolgd door een witte Boost-middenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


Colorways van de Adidas Ultra Boost 2019 True Pink zijn al uitgekomen, maar nu pronkt Adidas met een nieuwe colorway genaamd "Clear Brown". De bovenste helft van de schoen is zwart, terwijl de onderste helft in een mooie mokkakleur is. Deze trappen worden compleet geleverd met zwarte veters en een zwarte drie strepen kooi terwijl de tussenzool wit is.


https://www.tofstesneakers.com/

Offline