Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 11-12-2019 05:39:31

cimlww1h
New Member
Registered: 11-12-2019
Posts: 2

Nike Air Vapormax Plus Dark Purple

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/01/Nike-Air-VaporMax-Plus-Regency-Purple-BV6079-500-Release-Date-4.jpg


De Nike Schoenen 2019, een hybride model dat elementen van de Air Max Plus- en VaporMax-silhouetten combineert, is in een gloednieuwe 'Atmosphere Gray'-colorway gedaald. Dit aanbod van de schoen heeft een bovenwerk van Atmosphere Gray in combinatie met donkergrijze kunststof overlays en een antracietkleurige hak en binnenvoering. Afwerking van de schoen zijn contrasterende Active Fuchsia-accenten.


De Nike Schoenen Zwart, een model dat elementen uit de Air Max Plus van 1998 combineert, is in een gloednieuwe colorway gedaald. Dit aanbod van de VaporMax Plus heeft een bovenwerk van grijs neopreen met zilveren kunststof overlays. Andere details zijn zwarte details op de veters, de hiel en de middenzool, gepaarde Hyper Royal Swoosh-logo's en het hiellipje. Opvallend aan de schoen is de rood-blauwe VaporMax-zool.


De populaire Nike Schoenen Heren wijkt af van de gebruikelijke felgekleurde stijlen met een aardse nieuwe make-up "Barok Bruin". Een gemoderniseerde versie van de klassieke Air Max Plus uit 1998, compleet met een moderne VaporMax-zool, deze iteratie biedt een seizoensgebonden look met zijn mix van gewaagde tonen.


Het gestructureerde bovenwerk van Nike Air Vapormax Plus Dark Purple heeft een gradiŽntvervaging, beginnend als een donkerbruin aan de bovenste helft voordat het geleidelijk plaats maakt voor een olijfgroen in militaire stijl direct boven de tussenzool. Bruin nubuck raakt de hielbedekking en olijfgroen plastic siert de neus, terwijl de doorzichtige middenvoetkooi is bekleed in koelblauw, wat zorgt voor een uniek contrast met zijn donkere basis.


https://www.footstijl.com/

Offline