Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 16-12-2019 02:30:04

9g3e3e6k
Member
Registered: 16-12-2019
Posts: 3

Nike React Element 55 Cream Blue

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/hpWPfPcIlZoWy3k1EOUQfNVLMic=/700x700/1/0/b/f/10bf7fb9692fdd4cd5a44b4d5e049428270487ec_nike_wmns_react_element_55_light_cream_bq2728_201_os_1.jpg


Na een reeks kleurstellingen te hebben vrijgegeven, kondigt Nike aan dat zijn Nike Schoenen Zwart binnenkort beschikbaar zal zijn voor aanpassing via Nike By You. Met de service kun je de sneaker personaliseren door experimentele materialen en versieringen te kiezen. Het opvallende kleurenpalet op Nike By You is geďnspireerd op hazmat- en brandbestrijdingspakken, uitgevoerd op een ademend open leno geweven mesh bovenwerk.


Nike Schoenen 2019 gaat door met zijn indrukwekkende kleurstellingen voor zijn futuristische React Element 55-silhouet. Na net een met das geverfd bedekt model te hebben geďntroduceerd, past de sportkledingreus deze keer dit weer aan met een klassiek zwart-wit silhouet. In plaats van een doorschijnend bovenwerk gezien op zijn 87 klasgenoot, heeft de 55 een solide iteratie, deze is gekleed in favoriet zwart van de fan. Het contrasterende wit komt dan binnen op de Swoosh-insignes en het merk 'Nike React' op de lipjes. Eindelijk maakt een geheel witte tussenzool met zwarte pluggen het uiterlijk van dit nieuwste React Element-model compleet.


Nike Schoenen Dames heeft een geheel nieuwe line-up van het React Element 55 gepland om tijdens de lente / zomermaanden uit te brengen. Deze aanstaande iteratie van het populaire silhouet is gekleed in een kleurenschema Ocean Cube, Black, Pink Quartz en Blue Hero. Het heeft een zwart bovenwerk met lichtblauw suede en leer op de eyestay-paren met roze, blauwe en limoengroene accenten bovenop een White React-middenzool.


Nike React Element 55 Cream Blue aan in de kleuren "Sunrise" en "Sunset". De aanstaande iteraties hebben een glanzend gradiënt bovenwerk met zwarte details op de Swoosh, oogjes, veters en hiel. "Sunrise" vliegt in een gele en oranje fusie, terwijl "Sunset" landt in een fuchsia-schema van paars en roze. Beide paren rusten op een witte geboorde React-zool met zwarte rubberen segmenten voor een nog helderdere kleurenpop.


https://www.collectschoenen.com/

Offline