Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 21-12-2019 09:10:09

tqt29e4o
New Member
Registered: 21-12-2019
Posts: 2

Nike Air Force 1 '07 Hvid

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2015/12/nike-air-force-1-low-white-white-black-stars-01.jpg


Nike Sko Nye hylder deres arv med basketballsilhouetter med lanceringen af ​​en ny-designet Air Force 1 designet til gaderne. Klædt i et hvidt, sort og Kina Rose farveskema. Denne kvindes tilbud af Nike Air Force 1 Low har en hvidbaseret overdel med sort læder på Swoosh-logoerne og hælen komplet med lyserød detaljer. Fremhævning af skoen er tre basketball-kniplinger, der går tilbage til modellerne af basketballrødderne.


Denne nye Nike Sko Grøn smag af den tidløse silhuet kræver øjeblikkelig din opmærksomhed, da hele læderoverdelen er blevet dækket i en lysende grøn med tonede detaljer på snørebånd, tunge, indvendig foring, hælflig og branding på skoen. For kontrast- og efterbehandlingsdetaljer ser vi en hvid gummi mellemsål, gummi gummi ydersål og sølvmetal “AF-1” dubraer på snørebåndene.


Nike Sko Herre Sort har delt et nyt tag af den ikoniske Air Force 1-silhuet, der skulle fange øjet af en masse sneakerheads i sommer. Den klassiske low-top Force ser ud som den er designet til at hylde tennis, der følger med en række jordagtige farver. Guld-swoosh er især miniaturiseret med sneakeren, der har forskellige stoffer, såsom læder og ruskind. Farverne spiller hinanden meget godt sammen, idet de sammenkobler en hvid mellemsål og lysegrå ydersål med riggrøn og stark sort accenter.


Nike Air Force 1 '07 Hvid er et nyt kvindes eksklusive tilbud som en del af Swooshs “Vandalized” kapsel, der lige faldt i dag. At prale af et dekonstrueret tema, der er inspireret af asymmetri, detaljer som flippede tungetiketter, afbalanceret swooshes og omvendt farveblokering giver en frisk tag på modellen. Andre elementer inkluderer mærket Nike Air hælflig, der er sammensat af behåret ruskind i uoverensstemmende røde og orange nuancer, mens eksponerede tonede syninger overalt, ufærdige perforeringer på tåboksen og en sprød gummi-værktøj topper det hele.


https://www.tilbudsnkrs.com/

Offline