Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 02-01-2020 05:11:44

fyjj9ubv
New Member
Registered: 02-01-2020
Posts: 0

adidas yeezy 500 desert rat

https://www.andksko.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/a/sa230.jpg
adidas sko mænd grå December markerer et nyt kapitel til Mr. Wests stadigt populære adidas Yeezy 500, da den efter meget stor succes og popularitet fra sin originale lavprofil silhuet er klar til at tage tingene til nye højder (bogstaveligt og billedligt) som dens top søskende er indstillet til at ankomme på kun ti dages tid. Efter at have set en tidlig frigivelse i Los Angeles Jesus er King-pop-up-oplevelse tilbage i oktober, sparker “Slate” -farve officielt off lanceringen af ​​modellen lige inden året afsluttes.

adidas sko sort hvid Ligesom Yeezy 500 “Stone”, der for nylig ramte markedet, topper neoprenbobler sig fra det smøragtige ruskindoverlæg, efterfulgt af et strejf af tonede, tumlede læder påført lagene tættest på den nu forhøjede ankel. Ydersålene bliver overtrukket med en fuld beige tone, måske når de kommer tilbage til et element i ”Blush” -farvevejen, der stammer fra modellens eksistens.

adidas sko dame blå Åbning af novembermåneden med en hel del effektive udgivelser, ser ud til at adidas Yeezy ikke har nogen planer om at bremse en smule, når vi kommer tættere på kulminationen af ​​feriesæsonen. Med sidste måned hovedsagelig domineret af 350 og 700, ser næste to to iterationer af ikke-Boost donning 500-silhuetten med sin "Soft Vision" colorway som den første til officielt debut.

adidas yeezy 500 desert rat Ofte sammensat af stille jordfarver, er den seneste mere en evoluering af "Blush", da den ringer op til mætning ti gange. Åben strikket maske, robuste ruskanter og endda mellemsålen samler sig alle i ental tone, fastgør overlejringer og kniplinger på toppen som kompliment. Kun selve slidbanen afviger lidt, da det vælger en lokkende tyggegummibund.

https://www.andksko.com/

Offline