Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 09-01-2020 02:43:44

3jdl2m5w
New Member
Registered: 09-01-2020
Posts: 0

adidas ultra boost 2020 sort

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/65dba7d32e7b4d8ea2faab0b00ad3783_9366/Ultraboost_20_Schoenen_Zwart_EG0691_01_standard.jpg
adidas ultra boost sko mænd Blandt de virkelige adidas-vagter er det ikke den retroinspirerede, der ser den mest kærlighed, men deres mange Yeezy-udgivelser og opdateringer til den engang Kanye-sponsorerede silhuet. Landing ned til Jorden ved hjælp af ISS National Lab, Ultra Boost 20-opdateringen til modellen har allerede oplevet en ekspansiv andel af farveveje både samarbejdende og ikke. Den seneste, som er forbundet med det trypophobia-inducerende Ultra Boost DNA.

adidas sko dame rød Sidste måned lancerede adidas officielt den nyeste model af sin populære UltraBOOST-linje, den nye UltraBOOST 20. Efterhånden som året går op, er adidas ved at udarbejde tre forskellige UltraBoost 20-sneakers sammen med tre UltraBoost DNA-iterationer for at fejre det kinesiske nytår. Den første iteration af UB 20-sneaker falder denne søndag med en sort overdel og mellemsål med guld tre striber.

adidas ultra boost sko hvid Ligesom andre sneakers i det kinesiske nytårskollektion har UltraBOOST 20 et lotusblomsterprint inspireret af kinesiske kulturelle referencer. Lilla og lyserøde blomster er broderet på Primeknit øvre og tunge, hvilket løfter skoen med en strukturel variation. Blomsterprintmønstrene dækker mellemsålen, hvilket giver adidas signaturbløde dæmpning. Et ridset strikkemønster omgiver toeboxen, indrammer blomsterne og giver det overordnede design tilføjet dybde.

adidas ultra boost 2020 sort Som tidligere UltraBOOST-udgivelser, yder ydersålen en rød plastisk torsionsskaft, mens sorte kontinentale gummiskiver giver den hvide BOOST mulighed for at vise igennem. Efterhånden som resten af ​​kollektionen falder i løbet af feriesæsonen, vil adidas fortsætte med at vise kinesisk-inspirerede billeder, såsom tiger, koi-fisk og kranbilleder, på sine UltraBOOST-modeller.

https://www.andksko.com/

Offline