Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 13-02-2020 09:21:48

gri9tjmv
New Member
Registered: 13-02-2020
Posts: 2

Nike Air VaporMax Plus Khaki/Sequoia

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2018/01/Nike-Air-VaporMax-Plus-Cargo-Khaki-Womens-924453-300-Buy-New-Sneakers-Trainers-FOR-Man-Women-in-United-Kingdom-UK-Europe-EU-Germany-DE-03.jpg


Føj til Nike Sko Running voksende VaporMax-sortiment, og Swoosh har netop droppet en ny farve på VaporMax Plus. Klædt i et Wolf Grey, White og Monsoon Blue farveskema. Denne Nike Air VaporMax Plus har grå striber på overdelen med en mørkere grå nuance på buroverlejringen og en mini hvid Swoosh på den øvre ankel. En rød VaporMax-sålenhed afslutter designet.


Da Veteran's Day er i dag, giver vi dig et kig på en ny patriotisk farve på Nike Sko Sort. Hybrid VaporMax-modellen starter med at være dækket af en cremeformet neopren-konstruktion øverst sammen med metalliske sølvplastoverlejringer for en subtil kontrast. Hyper Royal detaljer om Swoosh ved hælen, hæltrækfanen og en rød og blå gennemsigtig VaporMax sålenhed afsluttes.


Halloween-vibberne er stærke med denne nyeste colorway af Nike Sko Dame. Den iøjnefaldende smag af Nike Air VaporMax Plus starter med en Voltage Purple neopren overdel, der er ramt med sorte accenter på signaturplastikoverlejringer, snørebånd, tunge, indre foring og nubuckhæl. At give Halloween-vibes er tilføjelsen af ​​orange i hele VaporMax-sålenheden nedenunder.


Graduerende farveveje af Nike Air VaporMax Plus Khaki/Sequoia er blevet en trend, og i dag bringer vi dig et officielt kig på et af de bedste par til at komme op på overfladen. Denne iteration af hybrid VaporMax-model, der kombinerer fortid og nutid, ser den øverste få en gradienteffekt, når den støbte neoprenkonstruktion skifter fra en meget lys blå / hvid til en mørk skygge af blå, når du nærmer sig mellemsålen. Glanseblå plastoverlejringer ses derefter på sidepanelerne og tåen sammen med mørkeblå læder på hælen. En blå mellemsål og en mørkeblå røgfri VaporMax sålenhed med hvid flekkeklar fuldender looket.


https://www.skonmd.com/

Offline