Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 05-03-2020 08:04:35

g1inkgyp
New Member
Registered: 05-03-2020
Posts: 2

Adidas I-5923 Chalk Blue

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2018/07/adidas-I-5923-Blue-White-Womens-D97350-07.jpg


Adidas Sko Blå silhuet - tidligere kendt som Iniki Boost - er udstyret med en livsstilsklar øverste top på en fuldlængde Boost-mellemsåleenhed til heldags komfort beregnet til at bæres i enhver situation. Ankommer næste forhandler vil være et velkendt Wu-Tang-inspireret farveskema, der kombinerer de øjeblikkeligt genkendelige sort og gule nuancer i en af ​​verdens mest ærbødige hiphop-grupper.


Denne iteration har en helt sort overdel Adidas Sko Dame i en blanding af elastisk mesh med tonale tre striber på siderne og ruskindoverlejringer på hælbenken og tåområdet. Læder bruges på hælen, mens du sidder ovenpå en sort Boost mellemsål og matchende gummi ydersål.


Denne seneste iteration af Adidas Sko 2020 tager en pulserende gul skygge på oversiden, der er konstrueret af mesh sammen med ruskindoverlejringer. Kontrastpunkterne kommer fra adidas-branding på tungen og hælen, som er blevet udført i hvidt og de sorte tre striber, der er mærket på sidepanelerne. Efter at have afsluttet designet har vi en hvid mellemsål i Boost i fuld længde og en ydersål i gummigummi.


Adidas I-5923 Chalk Blue der tilføjer en moderne komfort til en løber fra 70'erne. Denne iteration kommer klædt i en klassisk farvetone i humler. Den har en fuld gul letvægts overdel med syntetisk ruskindoverlejringer. Sort tre striber på siden oven på en mellemsål i hvid Boost i fuld længde og ydersål af gummigummi afslutter designet.


https://www.skonmd.com/

Offline