Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 11-03-2020 09:43:08

keray@msgden.com
Member
Registered: 11-03-2020
Posts: 4

Adidas NMD CS Goedkoop

adidas heeft zojuist een van de nieuwste colorways van de populaire NMD-schoenen losgelaten - deze "Rose Pink"-iteratie met bovenwerk van Primeknit. Met de glitch camo-patroon op de gebreide bovenkant, deze nieuwste Adidas NMD Heren/Dames releases voegt zwarte driestrepen getapete details toe, een zwarte hielbumper en een lichtgrijze voorvoetbumper. Deze zijn geschikt voor vrouwen, dus zorg ervoor dat je je daaraan aanpast als de mannen daar op zoek zijn.

https://www.bestyearun.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/W/N/WNO0056.jpg

De Adidas NMD R2 te Koop heeft een omwikkeld Primeknit-bovenwerk uit één stuk met een geweven streepmotief, geaccentueerd met geborduurde vamp-details. De kenmerkende NMD-middenzool is vervolgens verfijnd met een scherper profiel en gedeconstrueerde EVA-inzet aan de mediale zijde en gegraveerde details aan de zijkant. Gesmolten in Collegiate Navy en afgewerkt met een contrasterende kraag en kenmerkende tape-hieltrekkracht, culmineert de release als een pure uitdrukking van de kracht van NMD-minimalisme, waarbij het eigentijdse schoeiselontwerp tot zijn absolute kern wordt doorgetrokken.

De schoen schommelt in een schoon en eenvoudig wit en kernrood kleurenschema en is opgebouwd uit een wit Primeknit-bovenwerk dat is uitgerust met nog meer wit op de Three Stripes, veters en Boost-tussenzool. Adidas NMD Schoenen De schoen krijgt een mooie plons met behulp van de Core Red op het hiellipje, de buitenzool en het EVA-inzetstuk aan de mediale zijde.

In wezen een verbeterde versie van zijn voorganger, wordt het model gedefinieerd door een vernieuwd primeknit-bovenwerk dat een opvallende overlay met gestreept patroon draagt ​​die het geheel omhult. Adidas NMD Goedkoop Een suede hielpatch voegt verder premium flair toe, terwijl het driestreepmotief prominent op de zijpanelen staat. Alle rusten bovenop een verfijnde witte boost-middenzool die nu slechts één groot EVA-inzetstuk op het binnenste zijgedeelte heeft, afwerking met hielliplipjes en een doorzichtige buitenzool

De Kopen Adidas NMD R1 voor dames debuteert in deze gloednieuwe colorway van cool graniet / vintage en het wordt in wezen gedefinieerd door een volledig Primeknit-bovenwerk, dat is verhoogd met een bijpassend ontworpen streeppatroon. Het sockfit-ontwerp van de schoen wordt geaccentueerd met gelaste 3-strepenmarkeringen en een lederen hiellip met polkadotdetails. Ten slotte maakt een bijpassende witte boost-zool met contrasterende asymmetrische pluginzetten aan de mediale zijde, tegengewerkt met een gegraveerd streepdetail aan de zijkant, het slanke ontwerp compleet.

www.bestyearun.com

Offline