Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 20-03-2020 05:18:58

arno3davis
New Member
Registered: 20-03-2020
Posts: 0

adidas nmd r1 dame hvid

https://www.sneakers-actus.fr/wp-content/uploads/2018/11/adidas-continental-80-violette-avec-semelle-en-gomme-pour-homme-1.jpg
Klædt i et skyhvidt, ismynte og sandt orange farveskema. Denne adidas crazy explosive low primeknit white har en strikket tekstiloverdel med en teksturblanding af ruskind og TPU til en retro-tech vibe. En mellemsål "Boost You Wear" til overlegen dæmpning afslutter designet.
Denne iteration af adidas nmd r1 dame hvid har en grå toner i hele Primeknit øvre, soklignende ankelbånd, øje, tre striber, hæl og EVA indsatsoverlays. En hvid Boost mellemsål oven på en grå gummi ydersål afslutter designet.
Tilføjet til nike zoom fly flyknit dame lineup, vil Swoosh frigive en helt ny grå farvevej begyndende i 2019. Dette vil være en af ​​få nye farveindstillinger tilgængelige i det nye år, der har Flymesh overdel parret med en ZoomX polstret sål . Dets øverste udføres i lysegrå, mens den har en mørkere nuance af grå på det store Swoosh-logo med hits af blå og rød overalt.
Inspireret af gammel kinesisk arkitektur og tekstiler har "City Collection" nike air max 90 off white desert kvinders sko et lyst mønster dedikeret til den pulserende by Shanghai.
https://www.mindedshoe.com/

Offline