Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 27-04-2020 05:00:06

bruce3brook
Member
Registered: 27-04-2020
Posts: 3

adidas supercourt rx beige

https://cms-cdn.thesolesupplier.co.uk/2019/06/adidas-Supercourt-RX-Off-White-EE6328-on-foot.jpg
Adidas blijft het nieuwe jaar retro nostalgie brengen en voert hun spel op door de op de jaren 90 geďnspireerde adidas lxcon core black shock red uit te brengen. Op de hoekstenen van hardloop- en lifestyle-silhouetten vindt de LXCON een gemeenschappelijke basis tussen de twee, waarbij ze de straat opgaan met een opgebouwde, dikke zool. Ontworpen met futuristische accenten, wikkelt het kleurgestuurde ontwerp zijn veters rond transparante biezen voor een pasvorm die vergrendeld en veilig is, terwijl de viooltjes, blauwgroen en "Shock Red" de look van de jaren 90 bepalen. Voel het comfort van EVA en Adiprene onder de voeten, gevoed door het verleden met technologie voor de toekomst - voor een responsieve rit ondersteund door de overdreven, industriële stijl van de geheel nieuwe adidas LXCON.
Geniet van de superieure tractie, het gevoel, de prestaties en het comfort van de originele klassieke adidas samba heren sale indoorvoetbalschoen. Het lichtgewicht comfort van een EVA-tussenzool, een stevige rubberen buitenzool en een bovenwerk van volnerfleer geven de speler uitzonderlijke grip en stabiliteit, comfort, gevoel en prestaties voor de hele voet.
Adidas volgt zijn met sterren bezaaide plek op voor zijn adidas superstar dames zwart goud-lijn, die uitdaagt wat het betekent om een ​​superster te zijn, met een korte film die de volgende golf van makers aan de wereld presenteert. De nieuwste inspanning voor herfst en winter spreekt het merk jongere doelgroep nauwer dan het lente- en zomerwerk, zei Alegra O'Hare, global senior director-brand communications voor Adidas Originals.
Trendy model van adidas. Het adidas supercourt rx beige is gemaakt van echt leer - volnerf leer. Comfort wordt geboden door de inlegzolen van textiel. De zool is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een goede grip op oppervlakken. Dit model wordt ondersteund door de Ortholite-technologie. Als je een actieve persoon bent, kies dan schoenen op een platte zool.
https://www.uppershell.com/

Offline