Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 14-05-2020 03:47:57

60s5cqnj
Member
Registered: 14-05-2020
Posts: 3

Puma Deva x balmain

https://www.eastnewsline.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/r/art151.jpg
Puma sko sort mænd Puma Deva Suede Pack indeholder to par af modellen udført i dit valg af Raindrops-Marshmallow, Rosewater-PUMA White. Kvindernes Deva er en forhøjet sport-mode silhuet inspireret af oprørsk punk attitude og chunky, store streetwear sko set i Tokyo. Det spiller med højde og materialer for at skabe et helt nyt look: topline-værktøjet er en sneaker, mens sålen er på højt mode. Denne klassiske udførelse har en ruskind øvre også tilføje en premium følelse af skoen.

Puma sko dame lyserød De to nyeste silhuetter til PUMA-opstillingen har begge hævede platforme, designet til kvinder, der ikke bare går ud med et klynk, snarere sparker ned ad døren. Den første af de to dråber, Deva Suede, har en stilfuld stablet mellemsål sammen med et luxe materialeblanding for at skabe det forstyrrende look. Som navnet antyder, er den øverste silkemyk, premium ruskind til en klassisk PUMA-sneaker. Silhuetten inkluderer en gummi ydersål for ekstra støtte, mens du går efter trækkraft og greb takket være det bølgede slidbane. Mellemsålen i hvidt er kontrast til PUMA sort ruskind, igen i kontrast til Formstrip i hvid.

Puma sko grøn og hvid Kvindernes Puma Deva faldt lige i denne splinternye helt hvide farve. Puma Deva er en forhøjet sport-mode silhuet inspireret af oprørsk punk attitude og chunky, store streetwear sko set i Tokyo. Topline-værktøjet er en sneaker, mens sålen er avanceret. Dette par kommer i en hvid læderoverdel parret med flere hvide hits noteret på snørebånd, foring og sål. Guldfolie branding er bemærket på tungen, sidepaneler og indlægssåler.

Puma Deva x balmain Mens Deva Suede har et sort / hvid look, er Deva 90s Pop langt mere flamboyant med sine lyse farver inspireret af trenden med chunky, store sko. Sneaker er baseret på klassiske PUMA-design med moderne strejf for at tage den fra fortiden ind i modeens fremtid. 90'erne Pop har den samme gummi mellemsål med meget flere farver omtalt. Den øverste er lavet af premium læder, da det bliver højt, bølget og farverigt med glitter-accenter - et metallisk PUMA-logo på tungen og glitter PUMA nr. 2-logo på sidesiden.

https://www.eastnewsline.com/

Offline