Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 15-05-2020 03:29:26

sdpbxe9u
New Member
Registered: 15-05-2020
Posts: 0

Adidas Nizza RF Hi Core Black/Cloud White

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/41d036cc353145e69db1a9a6010dabc2_9366/Nizza_RF_Hi_Shoes_Black_F34057_010_hover_standard.jpg


Schoenen Adidas Zwart zal een speciale editie Nizza Hi uitbrengen als onderdeel van hun Dragon Ball Z-line-up. Dit keer als eerbetoon aan Oolong, een protagonist in de Dragon Ball-manga die ook een kleine rol speelde in Dragon Ball Z en Dragon Ball GT. Deze versie van de adidas Nizza Hi heeft een bovenwerk van wit canvas met een all-over borduursel van het lieve varken. Roze tonglabels, bijpassende roze tussenzool bovenop een slijmgroene buitenzool en geborduurde Dragon Ball Z-inlegzolen maken het ontwerp compleet.


De Schoenen Adidas Heren line-up was sterk gericht op grote namen en schurken als Goku, Trunks en Cell. Het lijkt erop dat de aanstaande lancering minstens één iets meer obscure zal bevatten in de vorm van de Nizza Hi Oolong. Oolong, voor het eerst te zien in Dragon Ball, is een pratend varken / shapeshifter die samen met Goku en Bulma op zoek gaat naar de legendarische Dragon Balls. Hij is een droge wijsneus met intens perverse energie, vandaar dat het meest opvallende kenmerk van de schoenen een ondergoed is dat bekend moet zijn bij alle fans van de manga of anime.


De Schoenen Adidas Sale zijn uitgerust met een bovenwerk van wit canvas, met daarop het gezicht van Oolong geborduurd op het bovenwerk en overal roze ondergoed. Extra details zijn een roze rubberen tussenzool die doorloopt tot aan de punt van de neus en een neon groene buitenzool eronder.


Volgens het merk is het ooit presterende basketbalsilhouet opnieuw gedefinieerd voor Adidas Nizza RF Hi Core Black/Cloud White met eersteklas materialen, waaronder een harig suède bovenwerk, dat bovenop een gevulkaniseerde rubberen buitenzool zit die wordt gecombineerd met een dubbele suède neus voor extra duurzaamheid. Het nieuwste aanbod zal de twee kanten van Smiths persoonlijkheid verkennen met een "wilde kant" hoge top in mintgroen en "milde kant" zwarte lage top.


https://www.packnieuwe.com/

Offline