Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 23-05-2020 08:22:58

id0z1o09
Member
Registered: 23-05-2020
Posts: 3

Adidas Pod S3.1 Cloud White

https://images.squarespace-cdn.com/content/532313ece4b08487acaec7a2/1533570128277-FT1YC4X2WYN7QDQL04Q4/Dji4aj8XsAEWlYF.jpg


Deze iteratie van de Adidas Schoenen Nieuw komt gekleed in een Shock Red en Cloud White kleurenschema. Het heeft een gebreid bovenwerk dat je voet omsluit voor een sokachtig gevoel. Een elastische bungee op de tong en TPU Three Stripes bovenop een Boost-kussenhiel maken het ontwerp compleet.


De Adidas Schoenen Wit debuteerde in juni en sindsdien hebben de Three Stripes meer dan een dozijn kleurstellingen uitgebracht. De volgende stap voor het silhouet is een aankomende 'Traffic Warden'-iteratie die naar de uniformen van de verkeersagent knikt. Deze versie heeft een zwart gebreid bovenwerk met bijpassende zwarte drie strepen aan de zijkant, terwijl drie geborduurde Chinese karakters de mediale voorvoet bedekken.


Voor Adidas Schoenen Wit deze iteratie is de brug uitgevoerd in een iriserende kleur, in contrast met de ingetogen zwart-witte kernkleur van de schoen. Het eindresultaat is een release die subtiel een van de P.O.D. S3.1 silhouet's meest ingetogen visuele elementen; een terugkeer naar een van de gouden tijden van het onbevreesd technische sneakerontwerp.


De Adidas Pod S3.1 Cloud White is ontworpen met een bovenwerk van zwart mesh, waardoor de schijnwerpers volledig tot hun recht komen in het glinsterende detail op de tussenzool. Het plastic paneel, gegoten in een oranje en gele ombré, voegt de belangrijkste kleur toe aan de stijl. Ondertussen zorgen neon groene hits op het lipje aan de tong en het hiellogo voor een beetje levendigheid.


https://www.sportsdo-be.com/

Offline