Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

  • Index
  •  » Addons
  •  » Nike Air Vapormax Plus Paris Works In Progress

#1 10-05-2019 09:10:42

psbdhg99
New Member
Registered: 10-05-2019
Posts: 2

Nike Air Vapormax Plus Paris Works In Progress

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/03/Nike-Air-VaporMax-Plus-Paris-Works-in-Progress-CI1506-001-Release-Date-4.jpg


Nike Sko Dame er en direkte nikkelse foran Air Max Plus, der oprindeligt debuterede tilbage i 1998. Dernæst for silhuetten er en kommende Blue Force iteration. Det kommer påklædt i en kombination af hvid, der dækker hele øvre med blandinger af blå toner på plastburet overlay, hæl og fuld længde VaporMax sål enhed.


For nylig har Nike Sko Hvide indarbejdet abstrakte mønstre på sin neopren øvre. I dag holder Swoosh hybrid trenden i gang med en blanding af sort og ulv grå. Farvekombinationen gør sin vej på den øvre og er forbundet med subtil grafik, der hovedsagelig ses på toboxen. Dens webbed overlay vender også med en gennemskinnelig-til-farve gradient fra mellemsål til øre dage. Endelig ser Air VaporMax Plus to sidste opgraderinger i form af tumblet læder på hælen plus en subtil Swoosh insignier på hver lateral og medial side.


Nye Nike Sko 2019 silhuet vender tilbage i en ny farvevej. Detailing omfatter en lyseblå og pink-hued øvre som giver plads til dybere toner gennem trænerens tunge og hæl. Toeboxen er skabt med et lyst, hvidt plastmateriale, der minder om en sneskal. Derudover udarbejder vi også en hvid Cushlon mellemsål og en krystal VaporMax enhed, som skoen hviler på. Branding er holdt minimal og vises i en tonal skygge nær ryggen af ​​sneaker.


Som et nøgle til Nike Air Vapormax Plus Paris Works In Progress fra 1998 skabte Nike hybrid Air VaporMax Plus silhuet. Til sin seneste udgivelse kommer skoen i et humle-farveskema. Den har en gulbaseret øvre med en sort støbt TPU bur som en direkte tilbagekald til det oprindelige 1998 design. En gul mellomsåle oven på en klar-til-sort fuld længde VaporMax sål enhed kompletterer designet.


https://www.sortheads.com/

Offline

 
  • Index
  •  » Addons
  •  » Nike Air Vapormax Plus Paris Works In Progress