Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 04-07-2019 08:28:00

naptt12s
Member
Registered: 04-07-2019
Posts: 3

Nike Air Max 98 Royal Blue

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0933/1060/products/nike-air-max-98-white-deep-royal-blue-total-orange-2-black-cd1536-100_grande.jpg


De schoen is ontworpen door Serrano om de diversiteit in Nike Air Max 98 Sale te belichamen. Als een smeltkroes van rassen, etniciteiten en culturen, wilde Serrano het belangrijkste onderdeel benadrukken dat de Big Apple maakt tot wat het nu is: de bevolking. Dit gevoel weerspiegelt het bovenste deel van de schoen met verschillende huidtinten. Streepjes mintgroen gevonden op de Swooshes, het tonglogo en de veters aan de ene kant is een eerbetoon aan het Vrijheidsbeeld, aangevuld met een grijs gekraakt lederen spatbord - een verwijzing naar de stadsstraten van New York City.


Als een eerbetoon aan het ontstaan ​​van de Nike Air Max 98 Heren bij de eerste retro-versie in het jaar 2000, brengt de Swoosh een beproefd grijs kleurenschema op de markt dat aanvankelijk populair werd op zijn Air Max 95-voorganger. Het spatbord is samengesteld uit twee verschillende grijstinten en biedt een donkerder Atmosphere Grey-ras. Het bovenste deel begint te vervagen in de richting van een meer neutrale schaduw van de grijstinten. Hoewel het grootste deel van deze esthetiek bestaat uit deze tinten - net als de paren uit 2000 - luidt het een snelle flits van kleur binnen in de zichtbare luchteenheid en de middenvoet Swoosh en verwondingen. Hier worden die versieringen opgemaakt in een slanke Fresh Mint die een mooie reprise biedt van de rest van de alledaagse constructie van dit ontwerp.


De Nike Air Max 98 Zwart is een ontwerp van NYC's On Air-competitie uit 2018, die werd gemaakt door Queensland-inwoner Gabrielle Serrano. De gevarieerde mix van tinten van de hardloper met een verloop op het bovenleer weerspiegelt het verschillende ras, etniciteit en culturele achtergrond van NYC. Sportief wit dat vervaagt tot bruinen, lichtbruin en zwart, andere details omvatten gestructureerde spatschermen, niet-overeenkomende veters van lichtblauw en limoengroen, samen met bijpassende swooshes en veters. Ten slotte wordt het ontwerp bekroond met op maat gemaakte inlegzolen, een witte tussenzool en lichtblauwe Air Max-demping.


Queens native en winnaar van de On Air-competitie van New York uit 2018, Gabrielle Serrano heeft deze aanstaande Nike Air Max 98 Royal Blue. Ontwikkeld met een gevarieerde mix van tinten met een verloop op de bovenkant om het verschillende ras, etniciteit en culturele achtergrond van NYC, het bovenste deel van het model heeft wit dat vervaagt tot bruin, lichtbruin en zwart. Getextureerde spatborden, mismatching veters van lichtblauw en lime groen, samen met bijpassende swooshes en veters zijn ook gedetailleerd op de basis. Ten slotte wordt het ontwerp bekroond met op maat gemaakte inlegzolen, een witte tussenzool en lichtblauwe Air Max-demping.


https://www.jdirunning.com/

Offline