Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

  • Index
  •  » Screenshot
  •  » Adidas Human Race NMD Pharrell Holi Festival (Core Black)

#1 24-07-2019 09:50:44

17f3xx7i
Member
Registered: 24-07-2019
Posts: 3

Adidas Human Race NMD Pharrell Holi Festival (Core Black)

https://assets.adidas.com/images/w_600,h_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/6a60241d6c3640f29494a88900e470c7_9366/Pharrell_Williams_Hu_Holi_NMD_MC_Shoes_Black_AC7033_010_hover_standard.jpg


Pharrell Williams och Nya Adidas Skor 2019 är utformade för att leverera nya stilar av deras fan-favorite Human Race NMD sneakers i helgen, men det finns en stil du kommer inte att kunna ta hand om från den här droppen. Precis som alla Pharrell's Human Race NMD-mönster, har detta speciella par djärva bokstäver broderade över toppen av varje fot, med denna speciella parreferens N.E.R.D. med vita sömmar på en svart stickare övre. Andra standout-detaljer inkluderar gruppens hjärnlogo på hälen i stället för Human Race NMDs traditionella varumärke.


Adidas Skor Grå Vit har äntligen ett släppdatum och det bekräftas att släppa i november. Sneakerna rapporteras ha en klassisk färgväg med en svart övre och vit "CHANEL" -text på ena sidan med Pharrell å andra sidan, medan signaturen "CC" -logotyp ses på hälen. En matchande spårsål med EVA-insatser kompletterar utseendet helt och hållet.


Adidas Skor Dam Blå är redan en av konstnärens designer mest eftertraktade skottsamarbeten, och en nymodig makeupsmycke kan ta skopens popularitet till nya höjder. Enligt Yeezy Mafia kommer Pharrell att släppa ett Human Race NMD samarbete med parisiskt modehus Chanel. Medan det kan tyckas att denna design kom ut ur vänsterfältet, har Pharrell varit en långvarig fläkt av varumärket och har varit känd för att anpassa sina Timberland-arbetsbåtar med Chanels ikoniska interlocking-C-logotyp.


Adidas Human Race NMD Pharrell Holi Festival (Core Black) ser sötkreativa skor på en enkel tvåfärgad svartvitt övre. Den vänstra skor har "Pharrell" broderi i vitt, medan den högra skor har "Chanel" -sömning. Denna speciella variation av Human Race NMD är TR (Trail) -modellen, som är utrustad med ett slitstarkt, krusigt yttersula ideal för hösten / vinterslitaget.


https://www.modellerskor.com/

Offline

 
  • Index
  •  » Screenshot
  •  » Adidas Human Race NMD Pharrell Holi Festival (Core Black)