Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 01-08-2019 03:16:14

bw6kadez
Member
Registered: 01-08-2019
Posts: 3

Nike Air Max 90 Donkerblauw

https://www.withsneaker.com/wp-content/uploads/2019/03/Nike-Air-Max-90-Essential-Midnight-Navy-University-Red-White.jpg


De Nike Schoenen Dames is geïntroduceerd in een nieuwe aardachtige kleur voor de lente / zomer, in plaats van de typische heldere tinten die meestal worden geassocieerd met het warme seizoen. Gecoat in bruin, lichtbruin en kaki door de bovenkant in een gemengd materiaal van leer, mesh en suede, wordt het elegante ontwerp aangevuld met een witte tussenzool, gevolgd door een grijze rubberen zool.


De Nike Schoenen Zwart voor dames is terug in dit zomerseizoen in een premium stijl. Gemarkeerd door een rookblauw spatbord van pony's, is de rest van het bovenwerk gemaakt van harig en glad suède in een combinatie van paddestoelbruine en lichtroze tinten. Bijpassende veters, contrasterende witte tussenzool en duurzame rubberen zool completeren het elegante ontwerp.


Vrouwen zijn gezegend met een nieuwe kleur van de Nike Schoenen Sale voor het herfstseizoen, terwijl we dit nieuwe Particle Pink-paar gedetailleerd bekijken. Deze Air Max 90 is bedekt met een boterkleurig suède materiaal over het gehele tonale roze bovenwerk. Zelfs de veters, de tong, de binnenvoering en de bril zijn gemaakt in dezelfde roze tint. We zien daarentegen een witte tussenzool met een rubberen zool.


Nike Air Max 90 Donkerblauw is geen onbekende voor de import van invloedrijke kleuren op de klassieke lifestyle-modellen die oorspronkelijk niet werden gewaardeerd - en het nieuwste voorbeeld van deze overtuigende kruisbestuiving is een Air Max 90 gekleed in een "ongeslagen" palet. De zwarte accenten op de veters en de Swoosh-voorvoet voegen contrast toe, terwijl de vleugjes elegantie worden geleverd door het fel oranje op de tong, op de kraag en op de hiellogo's. Een tweekleurige tussenzool en een feloranje Air Max-eenheid maken de look perfect af.


https://www.tofstesneakers.com/

Offline