Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

  • Index
  •  » Events
  •  » Adidas Tennis Hu V2 Triple Black

#1 27-11-2019 08:03:04

lznsup6u
Member
Registered: 27-11-2019
Posts: 3

Adidas Tennis Hu V2 Triple Black

https://www.adidas.com.sg/dw/image/v2/bcbs_prd/on/demandware.static/-/Sites-adidas-products/default/dw3a6796fd/zoom/DB3326_010_hover_standard.jpg?strip=false&sw=600


Nu Skor Adidas Nya kommer skon att starta med två nya färgvägar senare denna månad. Pharrells senaste livsstilsilhouette med de tre ränderna ses ovan i två mångsidiga och lätt att bära färgalternativ för Core Black / Carbon-Footwear White och Off-White / Core Black. Båda paren tar på sig tonala överdelar medan de träffas med läder- och mockaoverlays för att slutföra livsstilsutseendet.


Denna Skor Adidas Grön har en vit, marinblå och röd stickad överdel kompletterad med fläckiga rep snören. Blå mocka och vitt läderoverlays, tillsammans med en co-branded Röd läder tunglapp, guldfolie stämpel på klackarna ovanpå en vit gummisula kompletterar designen.


Modellen har det Skor Adidas Herr färgglada temat över dess stickade överdel för en patriotisk vibe. Modellen är detaljerad med mocka och läderoverlays för sina ögon, tungetiketter och snörpaneler på sidorna. Efterbehandlingen inkluderar en sammärkt tunglapp med BBC-logotypen och adidas trefoil-motiv, medan en texturerad vit gummisula toppar allt.


Pharrell Williams och adidas Originals släpper en kommande Adidas Tennis Hu V2 Triple Black Collection, som kommer att inkludera denna gula färgväg. Vi har redan sett Bright Blue och Bright Green paren, vi tittar nu på den gula iterationen. Liksom dessa, kommer detta par i en blandning av tröjor i jeshmesh, vita kontrasterande accenter och signatur gummi yttersula.


https://www.rea-skor.com/

Offline

 
  • Index
  •  » Events
  •  » Adidas Tennis Hu V2 Triple Black