Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

  • Index
  •  » Addons
  •  » Nike Shox TL Hvid/Luminous Green/Bright Violet

#1 12-12-2019 04:34:10

9fukri9r
New Member
Registered: 12-12-2019
Posts: 2

Nike Shox TL Hvid/Luminous Green/Bright Violet

https://5.kixify.com/sites/default/files/imagecache/product_full/product/2019/10/07/p_27886141_156453441_11179481.jpg


Mens risikoen var Nike Sko Lyserød bemærkelsesværdig, var auraen for spænding omkring den unikke sneaker en stor succes i betragtning af dens frigivelse foran sommer-OL 2000. Både Nike-fans og sneakerheads blev tændt ved årtusindskiftet - ny teknologi og futuristisk udseende produkter fik i sidste ende Shox 'tidlige succes og blev en vigtig del af det Portland-baserede mærks fodtøjsopstilling.


Med Nike Sko Herre Grøn nylige forberedelse af nostalgiske sneakers til den nuværende generation af forbrugere er det kun rigtigt, at den første Shox-silhuet, Shox R4, vender tilbage til markedet. Sidste efterår så vi genudgivelsen af ​​"Metallic Silver / Comet Red" iterationen, og nu har vi modtaget det første officielle look på den kommende "Triple Black" colorway.


Teknikken blev første gang rullet ud i 2000 med en genial "Boing" marketingkampagne med højspringende Nye Nike Sko 2019 stjerne Vince Carter, der var iført Shox BB4s i OL i 2000, da han skyvede over 7'2 franske center Frederic Weis til en af ​​de mest alle tiders ikoniske dunks. Carters fantastiske præstation cementerede Shox som sko, der ville få dig til at løbe hurtigere og springe højere, og teknologien blev en af ​​Nikes mest mindeværdige løb- og bøjle-innovationer fra 00'erne.


Den allerførste farve på R4, der blev Nike Shox TL Hvid/Luminous Green/Bright Violet for atten år siden, vender nu tilbage til hylderne, og al detalje med OG er intakt. Et hvidt læder fungerer som base for det øverste, mens de førnævnte store sølvoverlays giver en øjeblikkelig genkendelig kontrast. Grå mesh på tungen, tåboksen og kraven sikrer eksemplificerende ventilation, og den fjedrende hælenhed er formet af en kombination af sølvplast og tæt rødt skum. Reflekterende hits vises på tå og hæl for ekstra synlighed, og skoen er afsluttet med en simpel sort ydersål.


https://www.udsalgskrs.com/

Offline

 
  • Index
  •  » Addons
  •  » Nike Shox TL Hvid/Luminous Green/Bright Violet