Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 05-03-2020 08:56:48

g1inkgyp
New Member
Registered: 05-03-2020
Posts: 2

Adidas Ultra Boost 2019 Grey Two/Shock Cyan

https://www.withsnkr.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/U/l/Ultraboost_19_Shoes_Grey_F35240_010_hover_standard.jpg


Med den nya Primeknit-konstruktionen på den övre, kommer denna Adidas Skor Herr Grå som domineras av Solar Red på majoriteten av de övre tillsammans med kontrasterande svarta detaljer på stänkskyddet och ankel / hälområdet. Mer solröd kan sedan ses i den nya sidopanelsburet, snören, tungetagen och den nya hälbänken. En svart Boost mellansula och matchande Continental gummi yttersula.


Det börjar med en livlig solgul och vit Adidas Skor Svart övre försiktigt kontrast av den blå stickning under. Tillagda detaljer om skon inkluderar den genomskinliga spetsburen, Blå klädsel på häl spetsklämmorna, White Boost mellansula och svart gummi yttersula. SNS-varumärket på klackarna och de co-märkta inläggssulorna ger dem en ännu mer samverkande känsla.


Denna återgivning av sneakeren gör det rena temat över sin sömlösa konstruerade adidas Primeknit Adidas Skor Running övre, medan den är detaljerad med en 3D-hälram för att ge en låst passform för naturlig hälrörelse och toppad av en vit Boost mellansulaenhet.


Skon gör en mörkgrå Adidas Ultra Boost 2019 Grey Two/Shock Cyan konstruktion med kontrasterande vita accenter, medan rödbrun träffar också implementeras i hela. Andra detaljer inkluderar en blå "Millennium Falcon" -logotyp tryckt på tungan, medan hälområdet har texten "Jump to Lightspeed." Slutligen avslutas temat med en grafik av Millennium Falcon tryckt på den mörkgrå Boost mellansula för att runda den ut.


https://www.rea-skor.com/

Offline