Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 11-03-2020 06:38:15

eev2341s
New Member
Registered: 11-03-2020
Posts: 2

Nike Shox TL Nova Wit/Barely Grape

https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2020/02/nike-shox-tl-nova-white-barely-grape-cv3019-100-release-date-info.jpg


Dit nieuwe SSchoenen Nike Rood is een eerbetoon aan zijn dagen als een freakish atletische jongere met de Toronto Raptors in de jaren 90 / vroege jaren 00. Op basis van de uniformen van het team uit die periode accentueren de schoenen hun zwarte basis met Raptors-gekleurde paarse, rode en zilveren accenten. Voor een extra speciale touch hebben ze ook glinsterende gekartelde roofvogel klauwversieringen.


De allereerste colorway van de Schoenen Nike Dames die achttien jaar geleden werd uitgebracht, keert nu terug naar de planken en alle OG-details zijn intact. Een wit leer dient als basis voor het bovenwerk, terwijl de eerder genoemde grote zilveren overlays zorgen voor een direct herkenbaar contrast. Grijs gaas op de tong, de teen en de kraag zorgen voor een voorbeeldige ventilatie, en de veerkrachtige hiel is gevormd uit een combinatie van zilver plastic en dicht rood schuim. Reflecterende hits verschijnen op de teen en hiel voor extra zichtbaarheid, en de schoen wordt gecompleteerd door een eenvoudige zwarte buitenzool.


Hoewel het risico opmerkelijk was, was de Schoenen Nike 2020 rond de unieke sneaker een groot succes, gezien de release voorafgaand aan de Olympische Zomerspelen 2000. Zowel Nike-fans als sneakerheads werden opgewekt door de millenniumwisseling - nieuwe technologie en futuristisch ogende producten zorgden uiteindelijk voor het vroege succes van de Shox en werden een belangrijk deel in de schoenencollectie van het in Portland gevestigde merk.


Met Nike Shox TL Nova Wit/Barely Grape recente uitstapje naar nostalgische sneakers voor de huidige generatie consumenten, is het goed dat het eerste Shox-silhouet, de Shox R4, terugkeert naar de markt. Afgelopen herfst zagen we de heruitgave van de "Metallic Silver / Comet Red" iteratie, en nu hebben we de eerste officiële look van de komende "Triple Black" colorway ontvangen.


https://www.waardefoot.com/

Offline