Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 24-03-2020 03:29:34

a94scqu5
New Member
Registered: 24-03-2020
Posts: 1

Vans SK8-Hi garden floral

https://www.schoenentoday.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/v/a/vans-sk8-hi-garden-floral-vn0a4bv6v3f1-2.jpg
Vans schoenen zwart heren Van ASICS tot Adidas tot Nike, 2019 was zeker een groot jaar voor heruitgaven van sneaker, en om het decennium af te ronden, heeft Vans dit voorbeeld gevolgd door het psychedelische 'Refract Pack' voor de iconische Sk8-Hi terug te brengen. Bestaande uit twee kleurstellingen, beide hebben een verduisterd bovenwerk als canvas voor een uitbarsting van levendige en kleurrijke strepen langs de zijkanten. Het silhouet met zwarte zolen brengt warmere tinten naar voren, variërend van rood tot sinaasappels tot paars, terwijl de iteratie met witte zolen kleuren biedt uit het hele spectrum van de regenboog en bijpassende witte stiksels over het hele lichaam.

Vans schoenen dames blauw Het grimmige en stevige bovenwerk van zwart canvas en suède heeft een grote schedel van witte suikerschedel gedrukt op zowel de laterale als mediale kraag, vergezeld van zowel een bloemenboeket als rode bloemen voor textuur. Net zoals echte suikerschedels, is de afbeelding hier zeer gedetailleerd. Het is geschetst in groenblauw, heeft gele tanden en biedt alles, van spinnenwebben tot meer grafische afbeeldingen met bloemen als inspiratiebron. Verdere verfraaiing wordt verzorgd door een oranje 'Off The Wall'-tongbadge, terwijl een zwarte rubberen tussenzool en een gevulkaniseerde rubberen buitenzool de look compleet maken.

Vans schoenen wit met roze Als follow-up van de recente met thermische afbeeldingen beladen paren en als aperitief voor het herdenken van wijlen Daniel Johnston naast No-Comply skateshop in maart, heeft Vans zojuist een "Multi-Tropic" -pakket (veel) uitgebracht voorafgaand aan de warmere maanden . Met een all-star cast bestaande uit de Slip-On, Sk8-Hi, Old Skool en Authentic, is de collectie voorstander van twee sets bloemmotieven bovenop een witte of marine achtergrond.

Vans SK8-Hi garden floral De eerste heeft de voorkeur door low-top silhouetten, aangezien deze alleen op de Slip-On en Old Skool verschijnt met het veterloze paar dat het woord "Summer" belichaamt via het schone canvas bovenwerk, de witte tussenzool en de kenmerkende gemakkelijke, gemakkelijke natuur. Daarentegen plaatst de Old Skool, net als het hoogste silhouet van het stel, de levendige motieven tussen suède panelen bij de teen, veters en hiel. Rond de groep af, neemt de Authentic een pagina uit het boek van de Slip-On als het laat geen ruimte op het bovenwerk voor iets anders dan de veelkleurige, tropische print.

https://www.schoenentoday.com/

Offline