Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 25-03-2020 06:15:54

ph86d_c8
Member
Registered: 25-03-2020
Posts: 3

Asics Gel Saga Glacier Grey

https://sneakerstudio.com/eng_pl_Asics-Gelsaga-1192A030-020-16769_1.jpg


Schoenen Asics Groen zet zijn sterke reeks retro-releases voort met zijn nieuwste versie van de ASICSTIGER, het GEL-Saga Zebra-pakket. Het Japanse icoon bekijkt zijn archief voor deze lente / zomer 2019-release en kleedt de erfgoedbranding van het label aan in twee kleurstellingen van een zebraprint uit de jaren 90, verkrijgbaar in "White / Teal" en "White / Flash Coral".


Het koraalpaar siert een Schoenen Asics Heren van schoon wit suède en mesh met accenten van helderblauw en koraal, terwijl het teal zebrapaar opvalt met een mix van wit en teal suède, wit mesh, teal buitenzolen, een kenmerkend koraal bovenoog en een tweekleurige koningsblauw en witte tong.


Het silhouet uit de jaren 90 combineert zijn vintage look met Schoenen Asics Nieuw demping, compressiegevormd EVA? tussenzolen en lichtgewicht bovendeel, wat zorgt voor een baanbrekende sneaker die de streetwear-esthetiek van vandaag combineert met een historisch design en zijn nalatenschap in de sneakerkopgemeenschap hooghoudt.


De Asics Gel Saga Glacier Grey is een hardloopschoen die in 1990 voor het eerst op straat kwam. De naam is geïnspireerd op de Noorse godin Saga, de godin van poëzie en geschiedenis. Nu, 28 jaar later, onthult ASICS een gloednieuw GEL-SAGA-pakket, bestaande uit drie verschillende kleurstellingen: zwart, kastanjebruin en wit.


https://www.waardefoot.com/

Offline