Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

  • Index
  •  » Events
  •  » Asics Gel-Quantum Infinity Zwart

#1 28-03-2020 06:41:58

2ygoxs22
Member
Registered: 28-03-2020
Posts: 3

Asics Gel-Quantum Infinity Zwart

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/VSBRTyPQsFT-i1rprcUJ7OXJCSA=/700x700/5/8/f/f/58ff1f2d4f971942ffb078c85603a0431263cc2d_asics_1021a056_001_gel_quantum_infinity_black_black_os_1.jpg


De Schoenen Asics Groen eigenschappen gaan door naar het bovenwerk, dat is gemaakt van mesh en jacquard met behulp van een progressieve stofzuigmethode die niet hoeft te worden genaaid. Deze productietechniek geeft het bovenwerk een strak uiterlijk en speelt in op het concept van vloeiende beweging waarop de sneakerfranchise is gebouwd. Het futuristische ontwerp is afgewerkt met een asymmetrische tong en een reliëf hielstuk.


Op het eerste gezicht lijkt Schoenen Asics Heren misschien op elke andere hardloopschoen met demping op basis van gel, behalve dat de gel hier over de lengte van de schoen loopt en zowel de tussenzool als de buitenzool vormt. Het is super flexibel en zorgt voor een extreem zachte rit. De val is niet te extreem, waardoor een natuurlijke houding mogelijk is. Het naadloze bovenwerk heeft een dambordpatroon, zwart op zwart gestructureerd, wat zorgt voor een rijk stijlvol profiel.


De Schoenen Asics Nieuw heeft veel grip en ondersteuning. De zwart-oranje kleurstelling is absoluut in het oog springend en wat betreft ‘hardloopschoenen die met een spijkerbroek gedragen kunnen worden’, ze worden niet gemakkelijker voor de ogen dan deze.


Het enige Asics Gel-Quantum Infinity Zwart ik een beetje bezorgd over was bij dit model was het gewicht. Hoewel schoenen op gelbasis over het algemeen zwaarder zijn dan schoenen op schuimbasis, is dit paar een stevige 400 g / schoen, waardoor ze verre van een licht paar zijn. Maar aan de positieve kant krijg je ongeëvenaarde demping. Het is niet traag, maar ook niet voor je volgende marathon PB. Geweldig als een algemeen lopend paar.


https://www.waardefoot.com/

Offline

 
  • Index
  •  » Events
  •  » Asics Gel-Quantum Infinity Zwart