Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 30-03-2020 04:08:04

dfe6mm69
New Member
Registered: 30-03-2020
Posts: 1

Clot X Nike Air Max 97 Haven Wit Sail

https://static-buyma-jp.akamaized.net/imgdata/item/190521/0043941772/196936730/428.jpg


Deze nieuwste Nike Schoenen Nieuw dompelt onder in wat lijkt op een verfemmer van Red Orbit en heeft een heldere en gedurfde kleurstelling die langs de lijn van een felroze grens loopt. Elk accent - van het gaas tot de onderste lagen glad leer en vervolgens tot het web dat langs de tong en hiel kruist - complimenteert de focale strook, hoewel de kleine versierde swooshes, die op hun gebruikelijke plek zitten contrast in hun lichtere volt.


De afgelopen jaren is geen enkele Nike Schoenen Heren Sale favoriet zo populair geworden als de Air Max 97, en nu is hij klaar om te landen in een opvallende combinatie van zwart, wit en volt. Zwart en wit zijn verantwoordelijk voor het overgrote deel van de basis van deze 97, maar de opvallende Volt-tint siert de onderste racestrepen en de kleine mediale en laterale Swoosh-branding


De Nike Schoenen Grijs wordt nog steeds aangepast door Beaverton met opeenvolgende kleurstellingen die subtiele aanpassingen toevoegen aan het gelaagde bovenwerk, en komen nu in twee pakketten met gedurfde bloemenversieringen. Deze vrouwelijke eigenschap wordt afgezwakt door meer neutrale panelen naar de onderste helft toe, waarbij spatborden kiezen voor matzwart of bleekwit.


Nike breidt hun Clot X Nike Air Max 97 Haven Wit Sail assortiment uit met weer een gloednieuwe Air Max 97 voor de maand mei. Dit aanbod heeft een bovenwerk van wit mesh en leer met contrasterende accenten in geel en rood op de racestrepen, tong en treklipjes. Altijdgroene details bedekken het leren spatbord en de rubberen buitenzool.


https://www.collectschoenen.com/

Offline