Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 24-04-2020 05:00:33

z_mx_ue0
New Member
Registered: 24-04-2020
Posts: 1

Air Jordan 6 Rings Multi-Color

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2020/02/jordan-6-rings-multi-color-CW7003-100-1.jpg


De Air Jordan Schoenen Heren werd voor het eerst geïntroduceerd door Travis Scott tijdens zijn rustprestaties in de Super Bowl LIII en heeft een Olive-bovenwerk in combinatie met rode 'Nike Air' en 'Cactus Jack'-branding op de hiel. De schoen wordt benadrukt door een klikzak langs de laterale enkel om persoonlijke spullen op te bergen bovenop een glow-in-the-dark buitenzool.


Introductie van de Air Jordan Schoenen Sale. Mark gebruikte de onlangs uitgebrachte Air Jordan 6 Washed Denim als zijn basisschoen omdat de Jordan 6 een van zijn favoriete Jordan-modellen aller tijden is. Hij houdt van zwarte denim en de kleur groen, dus het was een goed idee om de schoen zwart te maken en groen toe te voegen.


De Air Jordan Schoenen Rosse, die in april uitvalt om de lente te starten, is met name een weerspiegeling van de originele release uit 2006. Deze editie van 2020 heeft ook hetzelfde kleurenschema van zwart en metallic goud, met de onopvallende tint die de nubuckconstructie siert, gevolgd door meer metallic gouden accenten op de merkgebieden, het hiellipje en door de tussenzool. Eindelijk maakt een crèmeachtige, ijzige, doorschijnende buitenzool het ontwerp af.


Deze nieuwe Air Jordan 6 Rings Multi-Color is gedekt in een kleurenschema van Crimson Tint, Dynamic Yellow, Black en White. De schoen begint met een tonale zachtgele tint over het bovenwerk, terwijl felle gele tinten overal worden aangebracht voor meer levendigheid. De afwerkingsdetails bestaan ​​uit een geel bloemenborduurwerk op de tong met een zwarte Jumpman-overlay, gevolgd door een bloemenpatroon op de voering en een witte tussenzool.


https://www.salehouden.com/

Offline