Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 06-05-2020 05:20:06

6e_0eplh
New Member
Registered: 06-05-2020
Posts: 1

Nike Blazer Low Voltage Purple

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2020/02/Nike-Blazer-Low-Voltage-Purple-CI6377-103-Release-Date-4.jpg


Het paar is grotendeels samengesteld uit wit Nike Schoenen Nieuw, terwijl gestructureerde tussenzoolhits veranderen met bekende uitvoering. Eenvoudig in de lambrisering en de constructie, zonder contraststiksels om verder te verheffen, het belangrijkste motief is hier van cruciaal belang omdat de swoosh zich vermenigvuldigt in kleurrijk mozaïek. Gaande van een basis van blauw tot rood, oranje en vervolgens roze, komt de levendige ontwerptaal van de Amsterdamse opdruk volledig tot zijn recht in zelfs de tongbranding en bijpassende voering.


Deze gezamenlijke versie van de Nike Schoenen Groen is bedekt met een witte suède constructie over het hele bovenwerk met blauwe Swoosh-ruiten die de zijpanelen raken. Extra details zijn onder meer "POLAR" -branding op de hielen, zichtbaar schuim op de tong en co-branded details op de tonglabels en inlegzolen.


NYC Editions, een canvas voor zelfexpressie, creëert nieuwe ruimte voor jonge iconen uit Nike Schoenen Heren Sale om hun eigen stadsinspiratie samen te stellen met Nike schoenen en kleding. Procell beschouwt de stad als zijn blanco canvas - een symbool van potentieel dat elk individu kan vormen en modelleren. De collectie zelf is geïnspireerd op de kunst, sport en cultuur rondom de Procell-winkel in het centrum van NYC, met name tijdens het creatieve tijdperk waarin de Nike Blazer werd geboren.


Nike zal begin 2019 hun "Chinese Nieuwjaar" -collectie uitbrengen, die wordt benadrukt door de verwachte Air Jordan 12. De Nike Blazer Low Voltage Purple wordt ook toegevoegd aan de line-up. Deze versie van de Blazer Low heeft een bovenwerk van zuiver wit leer gecombineerd met een Chinees gewatteerd patroon op de Nike Swoosh, hiel en binnenzool. Andere details zijn onder meer gouden details op het tonglabel en het spatbord bij de voorvoet.


https://www.salehouden.com/

Offline