Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 09-05-2020 08:22:04

vln3unjk
New Member
Registered: 09-05-2020
Posts: 1

Puma LQD Cell omega

https://image.tfgmedia.co.za/image/1/process/639x639?source=http://cdn.tfgmedia.co.za/06/ProductImages/57171592.jpg
Puma sko dame 2020 Puma har præsenteret hexagonal cushioning siden 1990'erne og har endda relanceret det som en livsstilsdesign for nylig. Men Gridley siger, at han virkelig ønskede at omfavne den hexagonale celleform - længe kendt i ingeniør- og arkitekturverdenen som en struktur, der kan give forbedret stabilitet og støtte i en let form - med frisk teknologi. Så Puma, der arbejdede med en leverandør, brugte over to år på at skabe en frisk forbindelse, der nu er klar til LQD CELL Origin-udgivelsen.

Puma sko hvid mænd Debuten Origin koncentrerer sig om præstationstræning og placerer det stødabsorberende stof - det er ikke et skum, men det parrer fint med Puma-skumprodukter - på strategiske steder under fødderne for at forbedre stabilitet, blødhed og absorption uden et overskud af tilsat bulk og vægt . Origin-udgivelsen giver en chance for Puma-designere at omfavne den udviklede LQD CELL-teknologi for første gang i 2019. For at få det bemærket bragte Gridley teknologien op på siden af ​​mellemsålen. ”Ikke kun får vi celleteknologi under foden, men vi er i stand til at bringe det visuelle og følbare (føle) op på siderne for en meget hurtig, meget progressiv tilbagekaldelse af retroarven, men med den nye forbindelse,” siger han. ”Det giver os mulighed for at være mere udtryksfulde.”

Puma sko sort guld PUMA har afsløret en pulserende iteration af sin LQD CELL OMEGA og kan prale af varm vejrpaletter af lyseblå, gul og sort. Dette følger et samarbejde med BILLY’er fra begyndelsen af ​​måneden, hvor man så frodige iriserende accenter på toppen af ​​sort / hvid form. Den nye colorway omfavner dristige farveblokke oven på funktionelle materialer som mesh og stretchy ledninger.

Puma LQD Cell omega Et sekskantet patch-logo er stemplet øverst på tungen og nikker til skoens essentielle flydende CELL-teknologi, der giver optimal dæmpning og støtte. Sorte accenter vises på forfoden af ​​skoen, suppleret med en tyk stribe af gult net, der løber fra det øverste kvartal til topplukket. Desuden leveres hælen med ”PUMA” -mærke af blå gummi, der er placeret over en gennemskinnelig LQD CELL TPE JELL-indsats, mens mellemsålens forside afsmalner i sort for et elegant look.

https://www.eastnewsline.com/

Offline