Darkness of Shadows

The Forum of The Guild

You are not logged in.

Announcement

#1 18-05-2020 07:12:12

x3ium4m9
New Member
Registered: 18-05-2020
Posts: 0

adidas nmd r2 summer

https://cms-cdn.thesolesupplier.co.uk/2018/05/adidas-NMD-R2-Summer-Grey-CQ3080-03.png
adidas sko sort mænd Adidas NMD er en moderne livsstilssko, bygget med avancerede teknologier, der hylder de livsstil adidas arkivsko som Micro Pacer, Rising Star og Boston Super. Inspireret og styrket af fortiden ser NMD frem mod en ny fremtid - en der altid udvikler sig til en nomadisk livsstil. Ordet blev vores mantra, mens vi designet skoen, og den blev senere forkortet til kun tre bogstaver: NMD. Det var et helt nyt koncept, der udvidede adidas arv og innovativ teknologi til gaderne.

adidas sko dame lyserød Adidas NMD er et banebrydende design, der bygger bro over fortiden med fremtiden. Det næste trin i sneaker-innovation. Disse herresko har boost i fuld længde, hvilket giver så meget energi, som du lægger i. Den øverste giver en forbedret og fleksibel pasform med adidas Primeknit, udformet med en Shadow Knit-teknik, der skaber en fantastisk farveskifteffekt. Signatur 3-striber holder skoene rodfæstet i adidas arv.

adidas sko grøn og hvid Den næste udvikling af NMD-sneakers fra adidas. Fleksibel + struktureret Primeknit overdel tilbyder en tætsiddende pasform med tre striber med detaljer i siderne og en trækflig ved hælen. Boost mellemsål tilbyder en energivendende rebound for heldagsdæmpning + komfort. Færdig med en grippy kontrast gummi ydersål. Et af de største sportsklæder på verdensplan, adidas kombinerer mode og funktion for at skabe et klassisk teknisk sortiment af sneakers og atletisk tøj.

adidas nmd r2 summer Og til glæde for de mennesker, der kæmpede under deres første frigivelse for at få deres hænder på par, frigiver Adidas nu nok colorways til at imødekomme efterspørgslen. Den seneste duo af NMD-modeller, der netop er frigivet, er en opfølgning på den succesrige NMD_R1 og har et let modificeret design. Disse friske versioner af NMD_R2 fås i Core Black eller Running White, begge er lavet med Primeknit-overdel, har en "Shadow Knit" -teknik til en farveskifteffekt, signatur 3-striber og en nubuck-hællapp.

https://www.nicestilly.com/

Offline